EmailNyomtatásExport ICS

Új utakon a Szentlélekkel

Esemény

Cím:
Új utakon a Szentlélekkel
Mikor:
szo, 26. október 2019, 09:30 - 18:30
Hol:
Újpesti Jégpalota - Budapest,
Kategória:
Egyéb rendezvény

Leírás

A Magyar Katolikus Karizmatikus Megújulás 28. Országos Konferenciája az Újpesti Jégpalotában. Arra vagyunk kíváncsiak, hogyan hoz a Szentlélek dinamizmust és kreativitást napjainkban az új generáció hite által.

Főelőadónktól, Hodász Andrástól megtérésre és prófétai életstílusra szólító friss üzenetet várunk, Mohos Gábor atyától, a legifjabb magyar püspöktől pedig prófétai szavakat a szentmisében!

A nap folyamán fiatal tanúságtevők sokaságát hallhatjátok arról, hogyan vezette őket új utakra a Szentlélek életformájukban és az Evangélium terjesztésének legkülönfélébb útjain. Megláthatjuk majd, hogy hatalmas az Úr, aki az elhívást adja, és minden látszat ellenére győztes ma is!

Minden területen – tánc, dicsőítés, kreativitás – jellemző lesz a fiatalok részvétele, szolgálata. Ebben segít minket a Lelkes Napok teamjének és az ország számos közösségének összefogása! Az ígéret szerint nagy áldást hordoz a generációk egysége (Mal 4,5), ezért nem hiányozhat közülünk senki sem!

JEGYVÁSÁRLÁS:
Kedvezményes jegyek: elővételben (október 1.-ig) 2400 Ft az ár, ezután és a helyszínen 2 800 Ft. 16 éves kor alatt a belépés ingyenes. A megfelelő összeget kérjük, utaljátok az IMMANUEL ÉLETÜNK KRISZTUS ALAPÍTVÁNY számlájára: 11703006-20060226 számlájára. A MEGJEGYZÉS rovatban kérjük feltüntetni a darabszámot és azt a nevet, aki a helyszínen átveszi a belépést biztosító karszalagokat!

Információ: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.
https://www.facebook.com/events/1581015688699116/,

Tel.:(30) 860 2910

FORRÁS

Share


Helyszín

Hely:
Újpesti Jégpalota
Út:
Homoktövis u. 1.
Irányítószám:
1048
Helység:
Budapest
Ország:
Hungary

Leírás

A helyszín megközelítése

Tömegközlekedéssel:

14-es villamossal a Lehel téri végállomástól vagy Újpest Központtól (3-as metró végállomásától) a káposztásmegyeri végállomásig (Megyeri út megállóhely). További részletek a honlapon: www.mkkm.hu

Gépkocsival:

az M0-s autópályáról Káposztásmegyernél, a Megyeri híd előtt kell elfordulni Budapest felé a Külső Szilágyi úton.

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.