A pilótajátékról (MLM)

altNemrégen egy budai plébánia hívta meg név szerint vendégeit egy előadásra, mely a plébánia jövőbeni jobb gazdálkodásának átgondolása érdekében lett meghirdetve. Az előadás azonban valójában egy olyan MLM előadás volt, melynek a nevezett termékcsalád csak egyik eleme volt a népes amerikai blöff-kínálatnak.
Az előadók azzal a címszóval jelentkeztek be, hogy ők egykori pannonhalmi bencés diákok, Anzelm atya egykori tanítványai. A plébános atyától is elnyert, és ilymód a plébánia jeles tagjait előhívó bizalmat valójában erre a teljes estét kitöltő, tömény New Age-es pilótajáték előadására szánták, melyet a hallgatók, a plébános iránti szeretetük és bizalmuk folytán még megszakítani sem mertek, legfeljebb eltávoztak időközben tüntetőleg egyesek.
 
Kérek mindenkit, figyelmeztessétek a környezeteteket, hogy mindez ne történhessen meg másutt. A két megtévesztett fiatal családapának rá kell döbbennie, hogy milyen sötét játékba fogtak, hogy még a felszentelt papok átverése sem akadály számukra. Ha rádöbbennek vétkük súlyára, meg kell, hogy kövessenek minden átvert személyt, és meg kell tagadják mindazt az ördögi hazúgságot, amivel másokat is agymosásra, hazúgságra, barátaik-rokonaik átverésére, placebo-termékek eladására hívnak, a sikeres meggazdagodás ("otthonteremtés"), jólét hamis igéretével, s mindezt újból-és-újból: keresztény mázzal leöntve! Súlyosan okkult praktika ez!
 
Örömmel fogadnám, ha a New Age taglalásakor az efféle pilótajátékok is elemzésre kerülnének.

A témához ajánljuk olvasásra: Az MLM vallás kiskátéja
Share

Programajánló

Dr. Gál Péter atya lelkigyakorlata

október
péntek
20
A lelkigyakorlatok tanításokból és egyéni beszélgetésekből épülnek fel. Céljuk, hogy a napi szentmis…
17 nap múlva

Párkapcsolati Műhely Nagy Péterrrel és Judittal - …

október
szerda
25

22 nap múlva

Dr. Gál Péter atya lelkigyakorlata

november
csütörtök
9
A lelkigyakorlatok tanításokból és egyéni beszélgetésekből épülnek fel. Céljuk, hogy a napi szentmis…
37 nap múlva

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.