A háromnapos sötétség

Boldog Taigi Anna Máriapróféciája előre jelzett egy fontos, még ezután bekövetkező büntetést a világ számára a súlyos bűnök miatt:

„Isten két büntetést fog küldeni: az egyik háborúk, forradalmak és hasonló rossz formájában fog jelentkezni; ezek földi eredetűek lesznek. A másikat a Égből küldi. Az egész földet be fogja borítani egy erőteljes sötétség, amely három nap és három éjjel fog tartani. Semmi sem lesz látható, és a levegőben döghalál lesz, amely főleg, de nem kizárólag, az Egyház ellenségeit fogja érni.

Ezalatt a sötétség alatt egyetlen ember készítette világító eszköz sem fog működni, kivéve a szentelt gyertyákat. Aki kíváncsiságból kinyitja az ablakot, hogy kinézzen, vagy kilép a házból, azonnal meg fog halni a helyszínen. Ezalatt a három nap alatt az embereknek a házaikban kell maradniuk, és a Rózsafüzért kell imádkozniuk és Isten irgalmáért kell könyörögniük.” 

„Az Egyház összes, ismert vagy ismeretlen ellensége, el fog pusztulni az egész földön ezalatt az egyetemes sötétség alatt, kivéve keveseket, akiket Isten gyorsan meg fog téríteni. A levegő démonokkal lesz megfertőzve, akik mindenféle förtelmes alakban fognak megjelenni. A háromnapos sötétség után Szent Péter és Szent Pál alászáll az égből, az egész világon prédikálni fog és kijelöli az új pápát. Nagy fény fog testükből kiáradni és azon a bíboroson fog megállapodni, aki a pápa lesz. Ezután a kereszténység el fog terjedni az egész földön. Ez az Isten által kiválasztott szent pápa ellen fog állni a viharnak. Végül megkapja a csodatevés képességét, és nevét az egész földön áldani fogják. Egész népek fognak visszatérni az Egyházba és a Föld színe meg fog újulni. Oroszország, Anglia és Kína is megtér az Egyházba.” 

Forrás:
http://eucharisztikuskongresszus.hu/hit_255.html

További bejegyzések Boldog Taigi Anna Máriáról:
   – rövid életrajza
   – különleges adottságai
   – a titokzatos napkorong

Az írás a Mindennapok blogon jelent meg.

Létrehozva 2019. június 14.