A hollywoodi színész, aki nem hajlandó szexjeleneteket forgatni

LOS ANGELES – Neal McDonough színész elmondta, hogy miért ragaszkodik keresztény meggyőződéséhez még akkor is, ha egyszer feketelistára került Hollywoodban, mert megtagadta a szereplést szexjelenetekben.

„Egy esélyed van az életben, hogy mindent a lehető legjobban tégy, amit csak tudsz, adj dicsőséget Istennek mindenben, amit meg tudsz tenni” – mondta McDonough a Christian Post újságnak február 8-án, amikor feleségével, a dél-afrikai modell Ruvével együtt részt vett a Movieguide díjátadón.

„A kapcsolatunk kiemelkedően fontos számomra, az életemben ez a legfontosabb dolog a világon” – mondta a feleségével, Ruvé-val való kapcsolatáról, és hogy miért nem csókol meg egy másik személyt a képernyőn.

„Az elit alakulat”, „A különvélemény” és „A született feleségek” című filmekben megismert katolikus színész januárban került az újságok címoldalára, miután azt állította, hogy az állásába került erős keresztény meggyőződése 2010-ben, az ABC „Scoundrels” sorozatában.

„Paul Newman fogalmazta meg ezt a legjobban, hogy miért menjen ki egy hamburgerre, amikor otthon egy steak várja” – McDonough így magyarázta a Christian Postnak a felesége iránti vonzódását.

Bár már több mint 20 éve párt alkotnak és 16 éve házasok, felesége arról áradozott, hogy a színész még mindig így érez iránta.

Öt közös gyermekük van, és felesége leírt egy jelenetet Mark Wahlberg „Instant család” című filmjéből, amikor arra utalt, hogy mennyire fontos a tiszta szeretet.

„Amikor megcsókolták egymást, a gyerekek azt mondták: ’anyu, apu, még egyszer’, hogy láthassuk a szeretetet” – mondta Ruvé, mikor másokat felszólított, hogy vegyenek példát. „Példán keresztül tanulunk. Ha hűséges vagy, ha szerető vagy, ha próbálod azt tenni, ami jó, ha bocsánatot kérsz a tévedésekért, akkor példát mutatsz, és ez az, amit próbálunk megtenni.”

McDonough közbeszól: „Senki sem tökéletes. Követtünk el hibákat, de Isten mindannyiunknak megbocsátott. Ez az élet nagy dolgainak része … ez fantasztikus.”

A bostoni születésű színésznek többnyire nem voltak szexjelenetei 30 éves pályafutása nagy részében, még az az erősen szexuális tartalmú „Született feleségek” sorozatban sem volt kompromisszum ebben a kérdésben.

A hűséges férj elmondta a Closer Weekly-nek, hogy nem hajlandó megcsókolni színésztársait, „mivel saját ajkai csak egy nőé.”

A Movieguide díjkiosztót a Hallmark csatorna sugározta  február 25-én.

Cikk forrása angol nyelven

Létrehozva 2019. március 12.