M Basilea 3D

M. Basilea Schlink: Ilyen a mi Istenünk!

Az Etalon Film Kiadó gondozásában megjelent a M. Basilea Schlink életéről és az Evangéliumi Mária-Nővériség történetéről szóló DVD.

Ezen a DVD-n több mint 2 órányi különleges anyag található az M. Basilea Schlink (1904-2001) által 1947-ben alapított Evangéliumi Mária-Nővériség történetéből.

A „Kánaán” földjének létrejötte a németországi Darmstadt-Eberstadtban a hit és az isteni gondviselés erejének élő bizonysága. A kis közösségnek megszámlálhatatlan nehézséggel kellett szembenéznie, miközben a kiműveletlen pusztaságból valóságos földi paradicsom, igazi Kánaán jött létre.

A DVD-n látható dokumentumok bemutatják a keresztény örömben elvégzett munka és imádság erejét, és az Isten közbenjárására történt csodás eseményeket. A felvételeken M. Basilea Schlink és M. Martyria Madauss, a közösség két alapítója is megszólal. A DVD-n található filmek az Ilyen a mi Istenünk című 2 részes dokumentumfilm, a Kánaán, valamint az Isten szól általuk és a Karácsony- a megbékélés ideje című dokumentumfilmek.

2012 őszén az Evangéliumi Mária-Nővérek megnyitották magyarországi kis Kánaán-Águkat, két Nővér itteni szolgálatával. Címük: 3066 Kutasó, Ady E. u. 10.

Létrehozva 2013. május 27.