Élet renovo - saját magunk renoválásához

eletrenovoNem csak környezeti tárgyaink, sokszor saját magunk is renoválásra szorulunk. Az idő és a körülmények gyakran hagynak olyan nyomot bennünk, melyek helyreállítása hosszabb időt, szakértelmet, esetleg külső segítség igénybevételét igényel.

Egy most indult pécsi vállalkozás, az Élet renovo ebben próbál segítséget nyújtani mindazoknak, akik felismerték a belső renoválás szükségét.

Fő tevékenységük az életvezetési tanácsadás. Magyarországon először biztosítanak olyan személyes foglalkozást, melynek eredményeként egy képzett, az élet számos területén bizonyított szakemberekből álló team által kidolgozott értékelést és javaslatot kaphatnak a jelentkezők. A fókuszban az életvitel, a kapcsolatok, az egészségi állapot, a pénzügyek és a lelki élet áll. Szükség esetén delegálják az ügyfeleket a számukra megfelelő szakterületre. Igény szerint terápiát is vállalnak.

A későbbiekben mentálhigiénés szemléletű tréningeket is tartanak, előre meghirdetett helyszíneken és időpontokban.

Azok számára, akik a lelki életben szeretnének előrehaladni, lelki vezetést, lelki kísérést biztosítanak.

Friss honlapjukon hasznos írásokat, videókat találhatnak az érdeklődők a szolgáltatásokhoz kapcsolódóan.

Irodájuk Pécs belvárosában található, ahol 2018 novemberétől, előre egyeztetett időpontban várjuk az érdeklődőket, leendő partnereinket.

A vállalkozás vezető mentora Listár István mentálhigiénés szakember, okleveles teológus.

A vállalkozás honlapja itt található.

Share

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.