Biztos út - katolikus blog

biztos-utKedves Olvasónk!
Isten hozott. Jó helyen jársz!
Ez a blog arról szól, hogy miért érdemes várni a testi kapcsolattal, akár a házasságig is. Nem a tiltásról, nem a kioktatásról, nem az elítélésről, nem az elkárhozásról.
Csak értelmesen arról, hogy miért érdemes várni, mit nyerhetünk vele. Biztos út arra, hogy boldog, életre szóló házasságban élj.
Keresztény szemmel, nem csak keresztényeknek!

A Magyar Kurír cikke a blogról


Ezt olvasd el!

Meddig mehetünk el? (1)

Ez egyik legkardinálisabb kérdés azon fiatalok körében, akik -átgondolva a tiszta házasságra készülés gyümölcseit - e mellett döntenek. Rendben, a teljes testi közösségnek a megszentelt házasságban van tere, helye, ideje, de addig rengeteg lépcsőfoka van az egymásnak adottság testi jeleinek (simogatás, kézen fogva járás, ölelés, csók és társai...)

Már írtam néhány alapelvről azzal kapcsolatban, hogy milyen szempontok alapján lehet meghúzni a határt a testi közeledés terén. Most Bonacci-hoz fordulok, nagyon frappáns választ a tizenéveseknek. (Pár kérdéssel korábban arról beszélt a fiataloknak, hogy a tisztaság nem az, hogy mindent szabad, csak egyesülni nem. Aki ezt gondolja, az nem érti a lényeget.)

Share

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.