Sürgősségi imaszolgálat

Ez a szolgálat nem csak az imaközösség tagjainak, hanem bárkinek rendelkezésére áll, aki sürgős bajban imát kérne. A szerk.
Aki valamilyen hirtelen felmerült bajban imát szeretne kérni, az írjon sms-t a 06-20-6633-572 telefonszámra. Az SOS szolgálat koordinátora, Lica, sürgősen továbbítja annak a kb. húsz embernek, akik vállalták, hogy ezekben az esetekben elmondanak egy imát az illető kéréséért.

Aki úgy érzi, van arra kapacitása, hogy ha ilyen sürgős esetben értesítést kap, akkor legalább egy rövid imát elmondjon a kérésért, küldje el  Licának  a telefonszámát. 

Hogyan működik?

Ez egy interneten keresztül szerveződő katolikus imaközösség, amelyben minden keresztényt szeretettel látunk. Úgy lehet részt venni benne, hogy:

  1. Az ember elküldi a kéréseit, mégpedig olyan konkrét és személyes kéréseket, amelyekről később egyértelműen megállapítható, hogy meghallgatást nyertek-e vagy sem.
  2. A következő héten minden nap elmond valamilyen imát – olyat, amit szeret és annyit, amennyi nem terhes a számára – az összes résztvevő szándékaiért.
  3. Minthogy nem tudni, egy-egy kérés meddig érvényes, ezért minden kérést csak egy hétig tartunk a listán. Akinek több héten át is ugyanaz a kérése van, kérem, hogy minden héten újra küldje el azt.
  4. A meghallgatott kéréseiről visszajelzést küld.

Azt tapasztaljuk, hogy Isten mindig válaszol. Gyakran megadja, amit kérünk és ha ez nem lenne jó nekünk, akkor is megerősít és megvigasztal. Ezért minden résztvevőt arra kérünk, hogy ne csak a kéréseiteket, hanem ezeket a válaszokat is osszátok meg velünk.

Kéréseiteket és visszajelzéseiteket a „Megjegyzések”-re kattintva küldjétek el minden héten szombat délig. Ezekből én szombat estére összeállítom a következő heti kérések listáját, amelyet a főszövegben találtok meg.

Az üzenetküldéshez részletes útmutatót olvashattok itt.

Létrehozva 2020. június 9.