Élet a Lélekben imacsoport

altAz imacsoport Sepsiszentgyörgyön, a Szt. József Plébánián alakult 1994. augusztus 17- én, Szabó Lajos plébános jóváhagyásával.

A kezdeményezők szándéka a plébánia lelki életének föllendítése, olyan személyek bevonásával, akik tévelyegnek, keresnek, vagy nem tartoznak egyetlen lelkiséghez sem.

Évente kétszer „Élet a Lélekben” szemináriumot tartanak (kilenchetes tanfolyam a keresztény életről) az érdeklődők számára, a személyes Isten-kapcsolat kialakítása és elmélyítése céljából. A szeminárium hétfői napokon van, mostanig közel 1500-an végezték el.

A nyílt találkozók :
     Kedden 1845- 2100 óráig a Szent József plébánián - élőben közvetítve vagy újrahallgatni a rögzített találkozótt az Élő adás menüpontban
     Szerdán 1900- 2100 óráig Krisztus Király plébánián
     Péntek 1800- 2000 óráig román nyelven a Szent Benedek plébánián
Éjszakai virrasztások minden hónap első péntekén és nagyböjti időszakban minden pénteken este 2200- 0700, amely hálaadó szentmisével zárul.
Több helységben is alakultak ilyen imacsoportok. Kérésre segítettünk az alakulásnál, szemináriumok tartásával és találkozók szervezésével. A találkozók mindenütt heti rendszerességgel müködnek.

Az imacsoport évente egyszer nagytalálkozót szervez minden érdeklődő számára. A találkozókról leírást találnak a Találkozók menüpontnál.

Az imacsoport honlapja

Share

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.