Rózsafüzért Imádkozók II. Országos Találkozója

rosary“Fogjátok újra kézbe a rózsafüzért, fedezzétek fel az ima erejét a Szentírás fényében, a liturgiával összhangban, a mindennapi élet körülményei között. Bár ez a felhívásom ne lenne pusztába kiáltott szó!” /Boldog II. János Pál papa/

Időpont: október 1.,  9-16 óra között

Helyszín: a budapesti Rózsafüzér Királynéja Templom, (a Rózsafüzér Ima Országos Szentélye), 1146 Budapest, Thököly út 58.

A Rózsafüzért Imádkozók II. Országos Találkozójára szeretettel hívnak és várnak a szervezők
minden katolikus hívőt, különösen a rózsafüzérrel ismerkedni vágyókat,a rózsafüzért imádkozókat és rózsafüzér csoportokat.

A búcsúi szentmisét Majnek Antal munkácsi püspök vezeti.

A találkozó programja: rózsafüzér imádkozás énekkel, elmélkedéssel, előadás Máriáról (Dr. Tomka Ferenc), előadás a rózsafüzérről (Nagy Károly), fiatalok és korábban születettek tapasztalatai a rózsafüzér imádkozásról, az ima erejéről. Szentségimádás, litánia.

Gyónási lehetőség.

A részletes program a templom honlapján olvasható.

Akinek van rózsafüzéres ima-meghallgatása, élménye a rózsafüzérrel kapcsolatosan, illetve szívesen megosztaná a találkozó résztvevőivel, hogy mit jelent számára a rózsafüzér, kérjük küldje el tapasztalatát Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. vagy: a Rózsafüzér Királynéja Plébánia 1146 Bp. Thököly út 56. címre.

Share

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.