Imák Covid idején

  alt

Ima koronavírus világjárvány idején

Őrizz meg minket, jó Urunk, irgalmasságod árnyékában. A bizonytalanság és a próbatétel idején is, kérünk, állj mellettünk. Támogasd és oltalmazd, jó Urunk, az aggodalmaskodókat és a félelmes szívűeket, emeld fel mindazokat, akik mélységeket járnak ezekben a napokban, hetekben. Hadd örvendezhessünk újra a Te jóságodnak, tudván bizonyosan, hogy semmi sem szakíthat el Tőled, sem szeretetedtől, mert Te vagy a mi Urunk, Jézus Krisztus. Ámen. 

Ima a karanténba kerülőkért

Együttérző, szenvedéseinket ismerő, Felséges Urunk, Istenünk! Maradj azok mellett is, akik megbetegedtek, akik félnek vagy már karanténban vannak. Magányukban légy a társuk, Te légy vigasztalásuk. Szorongásukban légy reményük. Sötét, nehéz pillanataikban Te légy világosságuk. Annak nevében kérünk Téged, Atyánk, Aki egyedül áldozta fel magát a kereszten, és uralkodik Veled dicsőségben, a mi Urunk, Jézus Krisztus nevében kérünk. Ámen. 

Ima azokért, akik megfertőződtek koronavírussal

Irgalmas Istenünk, bízunk tévedhetetlen és drága gondviselésedben, azokkal együtt, akik betegek vagy elgyengültek, tudván, bármely veszedelem is vesz körül minket, a Te örökkévaló karjaid alant vannak velünk. Erős, világokat alkotó, fenntartó karodra  támaszkodhatunk, így biztonságban érezhetjük magunkat. Könyörgünk, gyógyító kezed terjeszd ki felénk, és áraszd ki ránk gyógyító erődet, a mi Urunk, Jézus Krisztus által. Ámen. 

Imádság az orvosokért, ápolókért és az ellenszérum kutatókért

Kegyelmes Istenünk, ajándékozz kedvességet, együttérzést és fáradhatatlan fizikumot, lelkületet azoknak, akik a vírus miatt megbetegedettek mellett állnak, s adjál a Te bölcsességedből azoknak, akik kutatják a hatékony vakcinát. Erősítsd meg őket és tedd kitartóvá a kutatásban Szent Lelkeddel, s munkájuk eredményessége révén adj gyógyulást majd mindenkinek Jézus Krisztus, a mi Urunk által. Ámen.

Forrás

 

Share

Programajánló

Anthony atya Magyarországon

május
kedd
30

Szeretettel és nagy örömmel küldöm Anthony Parankimalil Szent Vincés Rendi szerzetes at…
Ma

Dr. Gál Péter atya lelkigyakorlata

június
csütörtök
22
A lelkigyakorlatok tanításokból és egyéni beszélgetésekből épülnek fel. Céljuk, hogy a napi szentmis…
23 nap múlva

Dr. Gál Péter atya lelkigyakorlata

augusztus
csütörtök
24
A lelkigyakorlatok tanításokból és egyéni beszélgetésekből épülnek fel. Céljuk, hogy a napi szentmis…
86 nap múlva

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.