A kialvatlan anya imája

Mostanában egyetlen éjszakát sem tudok elkönyvelni a pihentető éjszakák sorában. Ez persze nem szokatlan egy 11 hónapos gyermek mellett, de ettől még nem lesz könnyebb felkelni és végigcsinálni a napot. Én ma így imádkozom.

Jézus Krisztus, te emberi testet öltve éltél közöttünk és bizonyára te is érezted magad fáradtnak egy hosszú nap után. Tudod, hogy mennyire vágyik ilyenkor az ember egy kis pihenésre, nyugalomra. Ugyanakkor arról is van tapasztalatod, amikor pihenés helyett ismét feladatok várnak, amikor utánad jönnek a betegek, hogy gyógyítsd meg őket. Küldd el Lelkedet, hogy engem is erősítsen meg, hogy én is megújulva tudjam tenni a dolgomat egy kialvatlan éjszaka után is, amikor csak pihenni vágynék.

Szentlélek, adj tisztánlátást, hogy felismerjem, melyek a halaszthatatlan dolgok, melyekre mindenképpen rá kell szánnom az energiát, és mutasd meg azokat a perceket, amikor töltődni tudok.

Mennyei Atyám, Te is szülő vagy és bizonyára átérzed, hogy mennyire nehéz sokszor önmagunk kényelme ellen tenni, hogy a saját gyermekünk békességét, nyugalmát biztosítsuk. Ölelj át és adj az egész családunknak pihenést a mai éjjelen!

Ámen

Forrás

Létrehozva 2021. július 15.