Fatimai Szűzanya oltalmába ajánlotta az egész világot

altA vasárnapi szentmise végén Ferenc pápa a Fatimai Szűzanya oltalmába ajánlotta az egész világot

Boldogságos Fatimai Szűz, anyai jelenlétedért megújult hálával csatlakozunk minden nemzedék hangjához, amely téged boldognak nevez.

Benned ünnepeljük Isten nagy műveit, aki soha nem fárad bele, hogy lehajoljon irgalmasságával a gonosz által sújtott és a bűn által megsebzett emberiségre, hogy meggyógyítsa és üdvözítse.

Fogadd el az Anya jóindulatával ezt a felajánlási aktust, amelyet ma bizalommal végrehajtunk a számunkra olyan kedves kegyképed előtt.

Biztosak vagyunk abban, hogy mindnyájan értékesek vagyunk szemedben és semmi sem idegen tőled mindattól, ami szívünkben lakik. hagyjuk, hogy édes tekinteted elérjen bennünket és elfogadjuk mosolyod vigasztaló simogatását.

Őrizd meg karjaid között életünket: áldj meg bennünket és erősítsd meg minden jóra való kívánságunkat; éleszd fel és tápláld a hitet; támogasd és világítsd meg a reményt; támassz szeretetet és tápláld azt; vezess mindnyájunkat az életszentség útján.

Tanítsd meg nekünk a te szereteteddel, hogy előnyben részesítsük a kicsinyeket és a szegényeket, a társadalomból kizártakat és a szenvedőket, a bűnösöket és a szívükben eltévelyedetteket: gyűjts össze mindenkit oltalmad alá e mindenkit juttass el szeretett Fiadhoz, a mi Urunkhoz, Jézushoz.

Ámen.

Forrás

Share

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.