Imádság megbocsátásért házaspárok számára

A házastársakat Isten az Ő szeretetének ajándékaként adta oda egymásnak. Minden a házasságban elkövetett bűn, Isten ellen elkövetett bűn, hiszen Isten kötött egybe Téged a házastársaddal. Isten árasztja ki szeretetét a szívedbe, a házastársad iránt. Emlékezz az esküvőd napjára, az életed egyik legszebb napja, amikor mily sok jelenlévő volt, akik örömünnepként élték meg ezt a napot. De aztán a házasságotokban nem alakult minden a várakozásnak megfelelően. Mennyire becsültétek meg egymást?

 

Visszaéltetek-e az életadás ajándékának képességével, mint Onan (akinek bűne a Teremtés könyve 38,9 magját a földre ontotta, nehogy utódot támasszon) vagy egyéb fogamzásgátló szerekkel, mert ez Isten akarata ellen, a természetes családtervezés ellen van. Ezért nincs szeretet, bensőséges kapcsolat köztetek. A házassági hűség megszegése, ha egy másik személlyel kezdeményez valaki kapcsolatot, de már az is az, ha vággyal néz valaki valakire, aki nem a házastársa. A szív rendetlen vágya miatt, sok házasság tönkrement.

Ha ti is így érzitek, hogy kezdtek zátonyra futni, akkor ne a babonasághoz, jósokhoz, asztrológiához, horoszkóphoz forduljatok, mert ezek az első parancsolat elleni bűnök, hanem kezdjétek előről, ahogy a házasságotok napján. Hívjátok Istent segítségül, kérjetek bocsánatot a házastársatoktól, mondjatok áldást egymásra és újítsátok meg a házassági fogadalmatokat. Jó videózást, jó újrakezdést, áldott feltöltődést! Újuljon meg a családotok!

Share

Programajánló

Családfa gyógyító szentmise

március
szombat
9

A családfa gyógyító szentmise fontosságát segít megérteni például az egyház házszentelési gy…
5 nap múlva

Szentlélek szeminárium

március
szerda
27

Tíz héten át tartó lelkigyakorlat, mely heti egyszeri közös alkalommal valamint a naponta 20…
23 nap múlva

Párkapcsolati Műhely Nagy Péterrel és Judittal - n…

március
szerda
27

23 nap múlva

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.