Imádság megbocsátásért házaspárok számára

A házastársakat Isten az Ő szeretetének ajándékaként adta oda egymásnak. Minden a házasságban elkövetett bűn, Isten ellen elkövetett bűn, hiszen Isten kötött egybe Téged a házastársaddal. Isten árasztja ki szeretetét a szívedbe, a házastársad iránt. Emlékezz az esküvőd napjára, az életed egyik legszebb napja, amikor mily sok jelenlévő volt, akik örömünnepként élték meg ezt a napot. De aztán a házasságotokban nem alakult minden a várakozásnak megfelelően. Mennyire becsültétek meg egymást?

 

Visszaéltetek-e az életadás ajándékának képességével, mint Onan (akinek bűne a Teremtés könyve 38,9 magját a földre ontotta, nehogy utódot támasszon) vagy egyéb fogamzásgátló szerekkel, mert ez Isten akarata ellen, a természetes családtervezés ellen van. Ezért nincs szeretet, bensőséges kapcsolat köztetek. A házassági hűség megszegése, ha egy másik személlyel kezdeményez valaki kapcsolatot, de már az is az, ha vággyal néz valaki valakire, aki nem a házastársa. A szív rendetlen vágya miatt, sok házasság tönkrement.

Ha ti is így érzitek, hogy kezdtek zátonyra futni, akkor ne a babonasághoz, jósokhoz, asztrológiához, horoszkóphoz forduljatok, mert ezek az első parancsolat elleni bűnök, hanem kezdjétek előről, ahogy a házasságotok napján. Hívjátok Istent segítségül, kérjetek bocsánatot a házastársatoktól, mondjatok áldást egymásra és újítsátok meg a házassági fogadalmatokat. Jó videózást, jó újrakezdést, áldott feltöltődést! Újuljon meg a családotok!

Share

Programajánló

Anthony atya Magyarországon

május
kedd
30

Szeretettel és nagy örömmel küldöm Anthony Parankimalil Szent Vincés Rendi szerzetes at…
Kezdődött 3 napja

Dr. Gál Péter atya lelkigyakorlata

június
csütörtök
22
A lelkigyakorlatok tanításokból és egyéni beszélgetésekből épülnek fel. Céljuk, hogy a napi szentmis…
20 nap múlva

Dr. Gál Péter atya lelkigyakorlata

augusztus
csütörtök
24
A lelkigyakorlatok tanításokból és egyéni beszélgetésekből épülnek fel. Céljuk, hogy a napi szentmis…
83 nap múlva

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.