Kilenced Boldog Carlo Acutis tiszteletére

alt

Kezdő imádság 

Legszentebb Szentháromság, Atya, Fiú és Szentlélek, köszönöm mindazt a kegyelmet és kedvességet, amellyel Isten szolgájának, Boldog Carlo Acutisnak a lelkét az ezen a földön töltött 15 éve alatt gazdagítottad. A fiatalság ez angyalának érdemeiért add meg nekem azt a kegyelmet, amelyet most kérek! [Mondd el a kérésedet...] 
 

Első nap:  „Nem én, hanem Isten.” 

Isten szolgája, Carlo Acutis, te, aki az életedet folyamatos lemondássá és a lényegtelen dolgok félretételévé tetted, add meg nekem a kegyelmet, hogy a mennyei dolgokat keressem, és megvessem azt, ami mulandó. Ámen. 

Második nap:  „Mindig Jézus közelében, ez a tervem az életemre.” 

Isten szolgája, Boldog Carlo Acutis, te, aki Jézus szívében éltél, add meg nekem azt a kegyelmet, hogy mindenre Jézus szeretettervét alkalmazzam. Ámen. 

Harmadik nap:  „Folyamatosan kérd az Őrangyalod segítségét. Őrangyalod legjobb barátjává kell válnod.” 

Isten szolgája, Boldog Carlo Acutis, te, aki a Szent Angyalok társaságát már akkor láttad, amikor ezen a világon voltál, add meg nekem a kegyelmet, hogy igazságosan éljek, ahogy Őrangyalom kívánja. Ámen.

Negyedik nap:  „A lelkünk olyan, mint egy hőlégballon ... Ha ily esély van egy halálos bűnre, a lélek a földre zuhan. A gyónás olyan, mint a tűz a ballon alatt, amely lehetővé teszi a lélek újra felemelkedését ... Fontos, hogy menj gyakran gyónni.”

Isten szolgája, Carlo Acutis, te, aki olyan jól élted a megbékélés ezen szentségét, add meg nekem a kegyelmet, hogy folyton keressem a bűnbánat és a mély elmélkedés kegyelmét. Ámen.

A teljes ima elolvasható itt.

Share

Programajánló

Családfa gyógyító szentmise

március
szombat
9

A családfa gyógyító szentmise fontosságát segít megérteni például az egyház házszentelési gy…
5 nap múlva

Szentlélek szeminárium

március
szerda
27

Tíz héten át tartó lelkigyakorlat, mely heti egyszeri közös alkalommal valamint a naponta 20…
23 nap múlva

Párkapcsolati Műhely Nagy Péterrel és Judittal - n…

március
szerda
27

23 nap múlva

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.