Kérdezd a papot: Mi a helyzet a tarot kártyákkal?

alt

Egy olvasó kérdezi: Atyám, mi a helyzet a tarot kártyákkal? Láttam valamit arról, hogy veszélyesek a lélekre. Nem értem, miért. Ezek csak papírdarabok, művészi rajzokkal. Mi a helyzet ezekkel?

Ha „játszol” vagy használsz tarot kártyát, vagy Ouija táblát ... MOST HAGYD ABBA.

A Katolikus Egyház Katekizmusából:

2116 „Mindenfajta jövendölés elvetendő: a sátánhoz vagy a démonokhoz fordulás, a halottidézés és minden más praktika, mely hamisan azt hirdeti, hogy képes „lerántani a leplet” a jövendőről. [45] A horoszkópok, az asztrológia, a tenyérjóslás, a kártyavetés, a jelek értelmezése, a jövőbelátás, a jósokhoz (médiumokhoz) fordulás mind arra törekszik, hogy hatalma legyen az idő, a történelem és végső soron az emberek fölött; ugyanakkor kegyessé akarják tenni a titokzatos hatalmakat. Mindezek ellentmondanak a szerető félelemhez kapcsolódó tiszteletnek és imádásnak, mellyel egyedül Istennek tartozunk.”

A tarot kártyák, Ouija táblák és egyéb jóslási módszerek rendkívül veszélyes utak, melyek használatára a démonok tőlünk kapnak engedélyt, hogy hozzánk és a használt helyekhez kapcsolódjanak. Különböző démonok vannak „hozzárendelve” minden fajta dologhoz, cselekedethez.

A démonok roppant „legalisták”. Amint érzékelnek egy meghívást explicit módon vagy egy bűnös cselekedet által, azonnal kihasználják és jogot formálnak arra, hogy ott legyenek, amíg az a kötelék meg nem szakad.

Ez nem jelenti azt, hogy ilyen démoni kötődésnek lennie kell, vagy ez bekövetkezik az ilyen tiltott tárgyak minden egyes használatával.

Sok múlik a különböző körülményeken, például a felhasználó morális életén, hivatásán, szentségi életén, a bűnöknek ajtókat nyitó egyéb tevékenységek bekapcsolódásán és az ezekből származó rétegeken (különösen a 6. és 9. parancsolatok elleni bűnökön), ki vezette be ebbe, mit tett vele, milyen gyakran, mennyi kötődéssel, a rokonaik bevonása (emberek, akik imádkoznak érte, vagy hozzájárulnak a rendellenességhez), stb.

Olyan sok a körülmény, hogy nincs két egyforma eset.

De én azt mondom neked... Ha éppen tudnád, hogy egy fickónak vérzéses láza volt, mint amilyen az ebola, meghívnád egy birkózó meccsre? Ha éppen tudnád, hogy egy bizonyos ajtó Semtextre [robbanóanyag] és egy ravaszra van rákötve, odarohannál-e és lenyomnád-e a kilincset? Ha látnál egy kerítést hatalmas felirattal: „TAPOSÓAKNA VESZÉLY”, akkor arra a területre mennél-e futni?

Talán nem lesz semmi baj... az első alkalommal. Talán még a másodikkal sem. Ha továbbra is folytatod, lehet, hogy az esélyek nem kedveznek neked.

Ez egy orosz rulett... a lelkeddel.

Ez a Ouija tábla, tarot kártya „játék” nagyon veszélyes dolog.

Jövendőmondás, bármilyen jóslás, a jövőbe látás, a szellemekkel való kapcsolatfelvétel... Minden nagyon rossz és veszélyes.

LÉGY ÓVATOS. Még az ostoba újsághoroszkóp a szennylapban is veszélyes lehet, ha hiszel benne. Egy ördögűző barátom azt mondta, hogy az egyik esetben NÉGY démonnal volt dolga, mert az illető bízott a Magic 8 Ball-ban [jövendőmondásra használt műanyag gömb]. Ezek a dolgok többnyire buta viccek. De ha tényleg bedőlsz ezeknek, mindent beleteszel, átadod magad, hogy bízzál ezekben, akkor ez olyan fajta jóslási tevékenység, ami meghívja a démonokat.

Jól hangzik?

A démonok hazudnak. Megtévesztik az embereket, majd tapadnak, hogy elnyomjanak, vagy akár birtokoljanak. Ez nem olyasmi, amit akarsz, hogy megtörténjen. Vagy legalábbis jobb, ha nem akarod.

Megtörtént eset volt, hogy Ouija tábla használatával léptek kapcsolatba egy elhunyt nagynénivel, hogy egy démon tartott megszállva egy gyermeket, aki adta az ihletet a (szenzációhajhász) filmhez, melynek címe Az ördögűző.

Nézd így ezt:

Bárki, aki tudja, hogy a) [ezek] használata az Egyház által tiltott, és b) lelkileg veszélyes, de használja ezeket, halálos bűnt követ el. Bárki, aki, ismerve ezek tulajdonságait, használja ezeket, súlyos bűnt követ el, mert bűnbe visz másokat ezzel. Bárki, aki tudatában van az Egyház tanításának stb., aki használja ezeket és nyitott ezekre, vagy megpróbál rávenni másokat, hogy használják, elköveti továbbá a botrány bűnét azáltal, hogy másokat bűnök elkövetésére vesz rá.

Ha van bármi ilyened,

  • törd össze,
  • égesd el,
  • a darabokat vagy a hamut öntsd folyó vízbe.

Ezután...

MENJ EL GYÓNNI, és gyónd meg ezek használatát. Legyen egy jó szentáldozásod. Ha furcsa dolgok történnek az életedben, ragaszkodj a szentségekhez és a jó áhítatokhoz, és keress egy papot, aki megáld, és ha van elég jel, elvégez egy kisebb ördögűzést.

Frissítés:

További pontok kerültek elő a jógával és mással kapcsolatban. Konzultáltam a házi ördögűzőmmel is, aki egy nagyon tapasztalt személy. Azt mondja: „A jóga mindig összeegyeztethetetlen a kereszténységgel."

Itt a könyve:

Jóga, tai chi és reiki – útmutató keresztényeknek

A cikk forrása angol nyelven

Share

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.