A „Cukik” projekt

A beleegyezési korhatár [törvényes alsó korhatár a szexhez. A szerk.] csökkentése a végső jutalom

A Netflix készített egy förtelmes videót [Cuties, Cukik magyarul. A szerk.] , ami nem más, mint a gyermekek kizsákmányolása, és ami még rosszabb, a gyermekek szexuális zaklatása, és bűncselekmény bárki részéről, aki ezt terjeszti.

A Nexflix blokkolja azokat, akik kritizálják őket. 

Ha tiltakozol a „Cukik” ellen, akkor valamilyen módon „pedofóbnak” fognak nevezni.

Ha azt mondod, hogy az abortusz egy kiemelkedő életkérdés, egyesek azt mondják majd, hogy ellene vagy a katolikus társadalmi tanításnak.

Van kapcsolat ezen problémák között.

Úgy tűnik számomra, hogy ez a fejlődés jelentős változást hoz a társadalom mesterséges elsorvasztásában. Már írtam erről korábban, és ismételni fogom magamat.

Amit a Netflixben és a „Cukik”-ban látunk, az a homoszexuális inkrementalizmus [kis lépések tudománya. A szerk.] fontos szakasza. Ez a homoszexuális program célja: levinni a korhatárt a beleegyezéshez.

A beleegyezési korhatár csökkentése az, amit homoszexuálisoknál „rézgyűrűnek” neveztem el, mint egy régimódi körhintánál: kapj el egyet, és kapsz egy ingyen kört.

Már régóta látjuk ezt a pályát.

A homoszexuálisok lassan megváltoztatják a nyelvet a deviáns azonos neműek szexuális cselekedeteiről és azokról, akik rendszeresen elkövetik ezeket. Kövesd a röppályát.

A fősodratú médián és a szórakoztató iparon keresztül a homoszexualitás imázsa, mint rejtett és tisztátalan valami, megtört, és az AIDS-járvány fellángolása alatt bizonyos populációkban helyette az áldozati státusz jelent meg.

Ezután az áldozat-imázst kellett megtörni, és helyettesíteni, menő és „velük levő” karakterekkel a TV-műsorokban. Gondoljunk a homoszexuálisok abszurd módon magas arányára a tv-műsorokban, ami csak nő évről-évre. Nem lehet bekapcsolódni egy TV-sorozatba most anélkül, hogy nem lenne tele deviánsokkal, akik deviáns dolgokat csinálnak fő műsoridőben.

DE! Ők menők és érzelmileg érzékenyek, akiknek van válaszuk a diszfunkcionális és gyakran kevésbé vonzó „heteró” karakterek számára.

Egyesítsük ezt a kultúra-váltást a megegyezéses válások növekedésével és a szinte univerzális fogamzásgátlással, és megvan a tökéletes halálos vihar, ami elméleti síkon le tudja szakítani a szexuális aktust a házasságról (mi ez?) és a nemzésről (mi ez?).

Említsük meg a Katolikus Egyház szinte teljes hallgatását?

Most, hogy a szubkultúrák úgy szaporodnak, mint a vírusok, azt hiszem majdnem készen állunk a támadás következő szakaszára, az emberi személy és Isten terve ellen. Nem elégednek meg az azonos neműek „házasságának” legalizálásával, a homoszexuális program következő szakaszát is hamarosan végrehajtják: lecsökkentik a kort a beleegyezéshez (más néven a fent említett rézgyűrű hatás).

Vannak már segítőik az egyházon belül, akik jól láthatók, gyakran tekintélyes pozíciókban. Egyes jezsuiták kirívóan homoszexuálisok, feletteseik semmit sem tesznek, hogy megállítsák őket, és a püspökök megengedik nekik, hogy bárhol beszéljenek. Maguk a püspökök Németországban az azonos neműek közötti kapcsolatok megáldásáról beszélnek.

A Katolikus Egyházon belül nagyon magas szintű hatóságok dolgoznak azon, hogy fokozatosan leválasszák a nemzést az emberi nemzőképességről, potenciálról és cselekedetekről.

Ha sikerül leválasztani a nemző cselekedetekről, stb., akkor ez a katolikus erkölcsi tanítás vége, és ebből fakadóan az összes katolikus tanítás vége.

Ha egyszer azt mondod, hogy ami igaz (a természetben és a kinyilatkoztatásban), az nem igaz, akkor mindennek vége.

És, hogy világos legyen, a rézgyűrű, amit mindannyian elértek, a beleegyezés korának csökkentését jelenti azokkal, akiket meg lehet erőszakolni … akikkel lehet szexelni.

És a pokolba azokkal, akik megpróbálnak tiszta életet élni, és akik harcolnak különböző hajlamaikkal. Most, magas poziciójú tanítók az egyházban kínálnak indoklást a halálos bűnökre, mert végül is az emberek nem tudnak „eszmények” szerint élni. Ez túúúl kemééééény. Ők azok, akik az Amoris laetitiát használják ürügyként a házasságtörők szentáldozásához. Az eszmények …nos… irreálisak. A mi „megélt tapasztalatunkban” azt látjuk, hogy a tiszta élet nehéz lehet, és hogy sokan elbuknak. Az eszmény továbbra eszmény marad, de mindannyian tudjuk, hogy ez egyszerűen túl nehéz. Ezért hagyjuk abba, hogy az eszményt sértő cselekményeket akadálynak nevezzük a szentségek vételéhez (melyek szintén „eszmények”, azt gondolom).

2017-ben volt egy szuper-hátborzongató konferencia egy „meleg” dologról, provokatív „férfi-fiú” képekkel. 2018-ban láttunk egy undorító történetet a LifeSite- portálon egy LMBT deluxe divattervezőről, aki egy 9 éves transzvesztita fiút használt, hogy flitteres rugdalózót hirdessen a „szadomazo bőrcsillag és láncosruha”, a kikötözős témájú mellbimbó-paszták, és a csillogó, anatómiát kiemelő férfi fehérnemű mellett.

2020-ban David Carlin a The Catholic Thing magazinban tett észrevételeket annak mentén, amiről már kiabálok egy ideje. Carlin azonban hozzátett valamit, és biztosan igaza van. Fent említettem a fősodratú médiát és a szórakoztatóipart. Ezt mondja a Nagy Progresszív Propaganda Gépezetről (GPPM):

Meg vagyok döbbenve a Nagy Progresszív Propaganda Gépezet (GPPM) sikerén, ahogy előmozdítja az abortusz és a homoszexualitás, különösen az utóbbi erkölcsi elfogadhatóságát. A fél nemzet vagy még többen most úgy vélik, hogy az abortusz jó dolog. Önmagában sem jó. Inkább úgy jó, mint valamiféle szerencsétlen szükségszerűség; előnyös eszköz, de nem belső jó.

[…]

Amikor azt mondod, ahogy a GPPM is mondja, hogy az abortusz és a homoszexuális gyakorlat erkölcsileg elfogadható, akkor azt mondod, hogy a hagyományos kereszténységnek nincs igaza ezekben a kérdésekben; és nyilvánvalóan azt is beleérted, hogy nagyon valószínűleg nincs igaza sok más kérdésben sem.

Más szóval az abortusz és a homoszexuális gyakorlat támogatása egyenértékű a régimódi kereszténység elítélésével.

Ez egyáltalán nem furcsa, hiszen a GPPM többnyire négy szervezetből áll, melyeket ateisták és támogatóik uralnak: [NB!] (a) a fősodratú média, (b) a szórakoztatóipar (ami a Golden Globe-on volt látható), (c) a legjobb főiskoláink és egyetemeink, és (d) a Demokrata Párt. Ezek az amerikai kultúra „parancsnoki állásai”.

[…]

Fősodratú média… szórakoztatóipar… egyetemek… Demokrata Párt.

Csak nézd meg a Demokrata Párt platformját és a demokraták kongresszusi videóit. És nézd meg a katolikusokat azon a színpadon.

A katolikus egyházon belüli homoszexuálisok is azt akarják, amit szövetségeseik a nagyobb GPPM-ben.

A rézgyűrű a beleegyezési korhatár csökkentése. Vannak szövetségeseik azok között, akik a születés jogát mint egy kiemelkedő emberi jogi, társadalmi igazságossági kérdést elbagatellizálják.

Ezért látni fogjuk, hogy a fősodratú média és a szórakoztatóipar egyre gyakrabban radikálisan szexualizálja a gyermekeket – még inkább, mint az elmúlt évtizedekben a nőket -, gyakorlatilag lotyóvá változtatják őket. Ha el tudnak érzésteleníteni bennünket, végül megragadják azt a rézgyűrűt, és csökkentik a beleegyezési korhatárt.

Ne feledd, ezek a homoszexuálisok és abortuszpártiak (mind  leválasztják a szexuális aktust annak céljától – a nemzéstől) a szívük szerint totalitáriusok.

És amikor hallod, hogy néhány katolikus buzgómócsing arról szónokol, hogy nem az abortusz a kiemelkedő életkérdés, hanem csupán egy az ugyanolyan fontosak közül, akkor tudod, hogy belefutottál a homoszexuálisok egyik ágyasába, akik nyúlnak a rézgyűrűért.

Megismétlem, ha sikeresen leválasztják a nemzést a szexuális cselekedetekről, akkor vége a katolikus erkölcsi tanításnak, és ezt követően minden katolikus tanításnak.

Ha egyszer azt mondod, hogy ami igaz (a természetben és a kinyilatkoztatásban), az nem igaz, akkor mindennek vége.

A cikk forrása angol nyelven

Létrehozva 2020. október 12.