Celine Dion sátáni vállalkozása

Celin NWO

Msgr. John Esseff korábban lelki vezetője volt Kalkuttai Szent Teréznek. Több mint 65 éve pap, és 40 éve ördögűző a Scranton egyházmegyében (Pennsylvania). Ő a XIII. Leó Pápa Intézet igazgatótanácsának alapítója és korábbi elnöke, ahol az ördögűzőket képzik, és elkötelezettje a gonosz által sújtottak gyógyításának Krisztus által.

„Meg vagyok győződve arról, hogy démoni ez a gender dolog terjedése” - mondta. „Ez téves. Nem is tudom, hogy hány gender létezik ma, de csak kettő van, amit Isten alkotott.”Szerinte az ilyen ruházat létrehozásának démoni dimenziója igen mély.

„Az ördög úgy támadja a gyermekeket, hogy összezavarja a nemüket” - mondta. „Amikor egy gyermek születik, mi az első dolog, amit róla mondunk? Ez egy fiú vagy egy lány. Ez a legtermészetesebb dolog a világon. De azt mondani, hogy nincs különbség köztük, az sátáni.”

A csecsemő férfiasságának vagy nőiességének eltüntetése érzékenyen érinti a természet szívét, mivel tagadja az egyszerű igazságot a gyermek létrehozásának módjáról,  magyarázza Msgr. Esseff. „Az ezt hirdető emberek összezavarják a gyermekeket”, mondta. „Ez kifejezetten sátáni. Egy elme áll mögötte - egy megszervezett gondolkodásmód.

„Az ördög hazudik, és hatalmas hazugságokat mond”, folytatja Msgr. Esseff. „Ez a pénz miatt van, és megosztottság az, ami ebből származik – ezek az ördög jelei.”

Bár az ördög kezdettől fogva háborúban áll az emberiséggel, Msgr. Esseff megjegyezte, hogy a sátáni támadások ma még merészebbé váltak. „A gonosz úgy érzi, hogy képes megtenni ezeket a dolgokat anélkül, hogy valaha felismernék az egész mögött” - mondta. „Ez [a  gender semlegesség] egy trükk. A gender egyenlőség vezérli, mivel mögötte van egy szellem.”

Ha ez csak egy híresség története lenne az okkultizmusban, akkor nem lenne érdemes erre figyelni. Mivel gyerekek a résztvevői, ezért remélem, hogy mások is csatlakoznak hozzám, hogy imádkozzunk azokért a szegény gyermekekért, akiket zálogba adtak a gonosznak, és azokért a felnőttekért, akik annyira tudatlanok.

A cikk forrása angol nyelven itt, a CELINUNUNU sátáni vállalkozás promo videója itt található.

Share

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.