A nagy lövöldözős játék

alt

Az Egyház végleges lerombolása

A szerző a Church Militant alapítója.Írása a katolikus egyház amerikai vezetőit ostorozza, de megállapításai érvényesek minden pedofil ,homoszexuális, cölibátust megszegő egyházi vezetőre és személyre. A szerk.

2018 az egyháztörténelemben olyan év lesz, amikor a #MeToo mozgalom (lásd Wikipedia. A szerk.) véglegesen elárasztotta az Egyházat - Istennek hála ezért. Ezeket a gonosz, ragadozó, képmutató püspököket és bíborosokat teljes mértékben ki kell szolgáltatni saját gonoszságuknak.

Nem elég, hogy a sorozatban szexuálisan bántalmazó és a zaklató McCarrick-ot törölni kell a nyilvánosságból, be kell nyújtania lemondását a bíborosi kollégiumában betöltött helyéről. Szüksége van arra, hogy a piros kalapot levágják a ragadozó fejéről, és el kell bocsátani a papi állapotból. Ő a hierarchia első olyan vezetője, akivel ennek meg kell történnie.

Mint általában, nagy szexuális botrány alakult ki, a püspökök összezárnak, törvényesen hangzó kijelentéseket tesznek és várják, hogy elüljön a vihar. Ezúttal ez nem fog megtörténni.

A Church Militant és sok más hithű katolikus évek óta figyelmeztette mindazokat, akik figyeltek, hogy nemcsak a papságot, hanem a hierarchiát is ellepte a szodómia bűzös szaga. Mindaz, amit mi másokkal együtt kaptunk, semmi más nem volt, csak kritika és vádaskodás, hogy megosztók vagyunk – kezdetben saját érsekségünktől indulva-, ezt a szodómiát szentesítve a karrieristák, majd más prelátusok szerte az országban (az USA, a ford.), azt mondták, hogy középszerűek és szembesítőek vagyunk.

Nos, hogy is van most a püspökökkel és püspök lakájokkal? Mi tévedtünk, ti viperák fészkei? Megvédve egymást balról és jobbról, jól tudva, hogy amit mi másokkal együtt mondtunk, az igaz volt. Rohadt képmutatók, évtizedeket töltöttetek nemcsak McCarrick, hanem több tucatnyi más ember fedezésével úgy, mintha nem tudtatok volna vagy nem mondhattok volna semmit erről.

Mégis, mindannyian benyaltatok McCarrick-nek még akkor is, amikor a 2004-es püspöki konferencián a képetekbe hazudott, amikor azt mondta, hogy az akkor még bíboros Ratzinger utasítására az abortuszvédő politikusok szentáldozásban részesülhetnek. Ratzinger ennek éppen az ellenkezőjét mondta.

Sokan tudtátok, hogy megerőszakolja, zaklatja és kacérkodik a szeminaristákkal a démoni tengerparti házban, a Jersey-parton. És mindannyian hagytátok, hogy előre lépjen és ő legyen az arca a képmutató „Mentsd meg a gyerekeket” dallasi Chartának 2002-ben, miközben pletykák és bizonyos ismeretek voltak arról a tényről, hogy ő egy ragadozó közvetlenül a ti közeletekben.

És milyen kényelmes volt az az megbeszélés, ahol mindannyian úgy szavaztatok, hogy felmentitek magatokat mindenfajta ellenőrzés alól - most már tudjuk, hogy miért, ehh? Miért nem szavaztatok úgy, hogy nektek is végig kell csinálnotok az úgynevezett „biztonságos környezettel” kapcsolatos képzést, amit mindenkinek az egyházban kötelező elvégeznie, aki egy gyerekkel ugyanabban a szobában tartózkodik. Ezt a képzést kötelezővé tettétek még a laikusok számára is – micsoda epés dolog. Hé, ez a püspököknek szól: Nem a laikus hívek voltak, akik megerőszakolták a ministránsokat és a szeminaristákat, hanem ti és homoszexuális perverzek serege, akiket évtizedek óta tudatosan felszenteltetek, mivel sokan magatok is homoszexuálisok vagytok.

Miért imádtátok McCarrick-ot az oltáron? Tudjuk, hogy legalább ketten első kézből tudtátok, hogy ő szexuálisan támadja a a szeminaristákat, mert ti írtátok alá a megegyezéseket és a csekkeket. Ez lenne John Myers Newark-i érsek és Paul Bootkoski Metuchen-i püspök. Elmentetek Rómába, és elmondtátok, hogy ezt az embert meg kell állítani?

Abban az időben McCarrick az utolsó éveit töltötte washingtoni érsekként. Hogyan merészeltetek sajtótájékoztatót nem tartani és nem tájékoztatni a híveket, hogy pokolba a titkos megállapodásokkal? A laikusoknak elege van minden titokból és az átláthatóság hiányából.

Ti kettőtöknek kell megmagyaráznotok a csendet, és a püspök testvéreknek nyilvánosan kell követelniük, hogy elmagyarázzátok, mi történt, és miért volt lakat a szájatokon. Még nyugdíjasként is McCarrick-nek megengedtétek, hogy körbejárjon,mint az egyház hercege, és évekig különböző szertartásokat vezessen – ez mocskos és undorító.

Ezek a püspökök és a többi püspök, akikről szó van, nem gondolják azt, hogy ez nagy ügy. Úgy tűnhet,  hogy ez így van abból a Twitter bejegyzésből, melyet Providence, Rhode Island-ből küldtek, hogy Thomas Tobin püspök alábecsülte a gonoszságot, és püspök testvéreinek megveregette a vállát, mert alapvetően jó munkát végeztek az egyház vezetésében. A tweet utáni jogos felháborodás arra késztette, hogy ne csak eltávolítsa a bejegyzést, hanem megszüntesse egész Twitter-fiókját is.

De ez jelzi a püspöki gondolkodásmódot, a klikkesedést, mely lehetővé teszi az aktív homoszexuálisok számára, hogy vaduljanak  a püspöki süveg alatt, majd felmentsék őket. Mégis, amikor a laikusok megpróbálják felszólítani őket, Thor kalapácsa lesújt rájuk.

Emlékezzünk, hogy tavaly júliusban, amikor a hamis Szép Egyház vezetőinek konferenciáját összehívták Orlando-ban, ahol a püspökök közül az alaposan megválogatott téveszmék talpnyalói Floridába mentek, és arról beszéltek, milyen nagy dolgok történnek az Egyházban?

Ugyanazok a püspökök és vezetők, akik ismerik és továbbra is tudomással bírnak szodomita papok és püspökök óriási számáról a szemináriumukban és irodáikban, alig várják, hogy kifüggesszenek egy posztert néhányunkról a Church Militant-tól, hogy elüldözzenek bennünket a területükről – rohadt képmutatók.

Mi szeretjük az Egyházat, ti nem. Nem szeretitek a tanításait, a szépségét, csak a saját személyed fedezése és sajár nyereséged érdekel. A homoszexuális erőszaktevők és azok fedezése miatt évtizedek óta romboljátok a hitet. Megloptátok a laikusokat több milliárd dollárral, nem beszélve több száz millió lélekről.

Amikor egyik támogatótok, a chicagói Cupich bíboros áll a tömeg előtt, nyíltan és nyilvánosan kijelenti, hogy forradalmat hoztatok az Egyházba, igaza van, és ezért ki kellene őt taszítani az Egyházból, a szájából áramló szenny miatt. Mint sokan másokat közületek, mert megengedtétek és elősegítettétek ezt a homo-eretnekséget, hogy megfojtsátok az életet a Szent Anyaegyházban.

Hol van a közös nyilatkozat, melyben elítélitek Fr. James Martin eretnekségeit és a különvéleményetek, vagy méltán rettegtek, hogy a saját homoszexuális múltatatok - és talán a jelen is - nyilvánosságra kerül?

Egyikőtök sem fél a pokoltól, ami az egyik oka annak, hogy pokolian boldog vagytok, ahogy Barron püspök hirdeti a saját butaságát, hogy ésszerű reményünk van arra, hogy minden ember megmenekül - jobb ha pokolian reménykedtek, hogy igaza legyen.

Romokba döntöttétek az Egyházat, eltemetve a múlt örökségét és emlékeit, folytatva mocskos bűneiteket a jelenben. És mindezek közepette mit hallunk? Sean O'Malley bíboros szerint új politikára van szükségünk. Igen, az Egyesült Államok bíborosa az illetékes a hivatalos válaszra minden konteo-gondolkodású (összeesküvéselmélet-alapon gondolkodó, a ford.) püspököt illetően? Ő azt mondja, hogy ez a politika kudarca egy ideje.

Nincs szükségünk új politikára, új püspökökre van szükségünk, virtuális tisztogatásra. Hogy lehet, hogy nem fél egyikőtök sem attól, hogy találkozik Istennel néhány év múlva – ez, amit küzdő kis laikus egyszerűen nem tud feldolgozni?

Nincs morális hangotok, többnyire azért, mert magatok között használtátok a hangot arra, hogy elrejtsétek egymás bűneit. Ti fizikailag, érzelmileg és lelkileg is megtámadtátok a laikusokat, és ha nem mondotok igazat - most -, akkor örökre a pokolban és annak gyötrelmei között fogtok rohadni, és megérdemlitek, hogy az olthatatlan tűzben égjetek Krisztus a megmentő ontológiai jeleivel,  ezáltal teremtve további poklot a lelketekben.

Mi a Hádész van veletek? Miért nem ismeritek fel az idők jeleit, az időkét, melyeket az egyházban teremtettetek? A mindenható Isten megengedte, hogy mindezek a dolgok nyíltan eljöjjenek, az Ő irgalma legutolsó bemutatásaként.

És egyébként valódi irgalomra gondolunk, nem olyan hamis, szemét irgalomra, ami után sokan pedáloztok, mert ez fedezi, hogy folytassátok a fajtalankodást, a szodomizmust, a titkos kifizetéseket és a bűnös álcázásokat. Hogyan merészeltek kiállni a laikusok elé és prédikálni, és kánonjogi szankciókkal fenyegetni az illegális bevándorlás, az éghajlatváltozás és a fegyverkorlátozás okán, amikor ti ezeket a halálos bűnöket követtétek el?

Senki nem kerül a pokolba azért, mert támogatja a Második Módosítást. De ti bizonyosan igen azért a horrorért és démoni terrorért, amit rászabadítottatok az Egyházra, hacsak nem nyilvánosan megbánjátok és bevalljátok bűneiteket - szintén nyilvánosan.

Hazugok és csalók vagytok a legrosszabb fajtából, mert arra használjátok Isten dolgait, hogy fedezze az ördög munkáját. És ez van – semmivel sem kevesebb. Hála nektek, csak kevés katolikus maradt, aki ténylegesen ismeri a Hitet és valóban hisz. Te és szodomita „testvéreid”ezt elég jól láttátok.

Nos, ismerve ezt, a megmaradt hívek egyike sem szenteli figyelmét rátok – lelepleződtetek. Az egész lövöldözéses játék, amivel el voltatok foglalva a színfalak mögött, a szemináriumi hálószobák és a tengerparti házak, valamint a szépen elrejtett lakások és egyházmegyei bankszámlák, mindenre fény derült.  

Az egyetlen, amiért a hithű katolikusok hallgatnak rátok az, ha őszintén megbánást tanúsítotok, megbocsátásért könyörögtök, amikor bejelentitek a lemondást. Felejtsétek el a pénzgyűjtő kampányok következő fordulóját és a protestáns ALPHA szemét alkalmazását, elárultátok a híveket - de legfőképpen Krisztust.

Nyújtsátok be a lemondásotokat és az élet hátralevő részét töltsétek bűnbánatban - a papi rendből történő kitaszítás után -, mielőtt szembe kell néznetek a valódi ítélettel.

Forrás angol nyelven

Share

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.