Hoppá: itt az okkult egészségügyi betét

love moon

FRISSÍTVE

Egy levelezőtársam hívta fel a figyelmet erre a betétre. Magam is kétkedve fogadtam a hírt, de testvérünknél a megkülönböztetés jól működik.

"Egy barátnőm egyszer megkérdezte tőlem,hogy a Love Moon anionos egészségügyi betét olyan-e mint a homeopátia? Tehát okkult dolog-e?
Először nem is értettem, hogyan is jut ilyen eszébe,hogy egy egészségügyi betét okkult lenne, de azért utána olvastam a neten és valóban okkult dolognak tartom én is.
Olvastam a honlapon a Tévtanítások oldalt és arra gondoltam, hogy ha még nincsen az oldalon, akkor példaként megírom, hogy miért okkult ez az egészségügyi betét.
A következőket találtam az interneten a Love Moon anionos betétről.

Miben más a "Love Moon"menstruációs és intim betét?

1. A világon először a "Love Moon" betétekbe lett beépítve a szabadalmazott anionos felület, ami akár 5000 aniont/cm3 képes aktiválni 12 órán keresztül. A jól bevált jin - jang elv lett felhasználva egy új, biofotonos szinten, amelyben az anionok aktiválásában a főszereplők a lábak. Milyen egyszerű és zseniális! A lábak súrlódása örvénylő energiát okoz és aktiválja a szellemtest holografikus leképzését, amely ezután megújítja először a szellemi és utána a fizikai öngyógyító képességet is.

2. A másik fontos tulajdonsága a csakrák és a kundalíni harmonizálása, energetizálása."

Kiegészítések mai állás szerint. A szerk.

3. Időközben a piacra dobták a betét full extrás változatát. A leírás szerint ezeket tudja:

- A világon először a „ Love Moon “ betétekbe lett beépítve a szabadalmazott anionos felület, ami  akár 5000aniont/cm3 képes aktiválni 12 órán keresztül. A jól bevált jin – jang elv lett felhasználva, egy új, biofotonos szinten, amelyben az anionok aktiválásában a főszereplők a lábak. Milyen egyszerű és zseniális! A lábak súrolódása örvénylő energiát okoz és aktiválja a szellemtest holografikus leképzését, amely ezután megújítja először a szellemi és utána a fizikai b.

2. A másik fontos tulajdonsága a csakrák és a kundalíni harmonizálása, energetizálása.

Nagyon nem ajánljuk a használatát.

Share

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.