Mandala a bólyi Szentháromság szobor mellett

Boly mandala2018

A hit elleni nyílt támadásnak minősül, amikor egy katolikus szimbólumot megjelenító helyszínen tartanak olyan nyilvános rendezvényt, aminek semmi helye nem lenne ott - valamilyen okból mégis odakerül, ráadásul úgy, hogy ezt nem teszi szóvá senki. A bólyi Szentháromság szobor melletti jógaünnep zárásaként közös jógázást is tartottak a részvevőknek.

A Dunántúli Napló pénteki számában megjelent egy olvasói fénykép, melyen egy szép, virágos kertrész látható, amit kicsik, nagyok kis díszítettek fel - a jóga világnapja, a nyári napforduló alkalmából. A helyi jóga egyesület a kép szerint nagyobb befolyással rendelkezik egy ilyen rendezvény helyszínének megválasztásakor, mint a helyi katolikus hívek és a plébános.

A megkülönböztetés jövőbeni segítéséhez ajánljuk a plébános atyának és a híveknek honlapunk cikkeit jóga és a mandala témakörben.

Ezúton bátorítjuk olvasóinkat, hogy értesítsenek bennünket az ehhez hasonló eseményekről, a keresztény ország kereszténynek mondott állampolgárait pedig arra, hogy hitük védelmében tegyék meg ilyenkor a szükséges lépéseket, ez hitbéli kötelességük is egyben

Share

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.