Földsugárzás és torokcsakra

Lelkigyakorlaton résztvevő ismerősöm mesélte, hogy egy alkalommal. szóba kerültek a macskák, vízerek és a földsugárzás  A résztvevők szinte teljes egységben hallgatták az előadót, aki természettudományos ismeretekre hivatkozva állította, hogy a macskák ismerik a vízerek elhelyezkedését. Amik különben veszélyesek lehetnek az emberre.

Az alábbi cikk ugyan szkeptikus, de legalább nem áltudományos, mint a fenti ellenőrizhetetlen állítás.

“Az ezoterika-szakértő által vezetett műsor lényege, hogy a betelefonálók általános energiaszint-felmérésben részesülnek a tévén keresztül, de ha specifikus kérdésük van valamelyik szervükkel kapcsolatban, arra is választ kaphatnak. Egyúttal az ágyuk alatt húzódó, káros földsugárzást kibocsátó vízerekről, Hartmann-vonalakról, stb. is tájékoztatást kapnak, szintén így a tévén keresztül, noha Kristóff Zoltán egyik őszinte percében bevallotta, hogy valójában nem a helyszínről, hanem a betelefonáló aurájából szerzi az információkat. S akinek a pár perces beszélgetés nem elegendő, az műsoron kívül megkaphatja Kristóff Zoltán személyes telefonszámát is, és aztán kihívhatja földsugárzás-mérésre a lakására, ahol is az ágyat nagy valószínűséggel máshová kell majd tenni.

Persze a műsoridőből nem sok betelefonálóra jutna, ezért emelt díjas SMS-ben is lehet kérni az energiaszint-felmérést. Ezt tette Nagy Józsefné, akinek a nevét Kristóff Zoltán az SMS-falról olvasta le, majd azonnal hozzá is látott a diagnosztikához. Nagyjából mindent rendben is talált, a torokcsakrában volt csak 50% energiaveszteség, és hát az ágya alatt egy Ley-vonal húzódik, keresztben, a szív alatt 1 méterre. A Ley-vonalról tudvalévő, hogy a Szent György-vonaltól 60-70 méterre húzódik, annak kísérővonala, és negatív polaritású, ezért elszívja az energiánkat. Ebből tehát jó volna kifeküdni.

Én ki is feküdtem mindettől. Már csak egy kérdés motoszkál bennem: az internetes telefontudakozó szerint csak Budapesten 195 Nagy Józsefné nevű telefon-előfizető van, országosan pedig nem tudni, pontosan mennyi, mert 500-nál többet nem jelenít meg a tudakozó rendszere. És akkor még nem beszéltünk azokról a Nagy Józsefnékről, akiknek a férje nevén van a telefon, vagy nincs vezetékes telefonjuk…

Vajon melyik Nagy Józsefnére vonatkozhatott a látott diagnózis? Hogy választotta ki Kristóff Zoltán a több száz Nagy Józsefné-aurából azt az egyet, amelyik az SMS küldőjéhez tartozott?

Mindenesetre jó egészséget kívánok az összes Nagy Józsefnének, annak az egynek pedig azt ajánlanám, hogy mielőtt kihívja a radiesztétákat földsugárzást mérni, olvassa el Gräff Zoltán tapasztalatait, aki nem egy, hanem legalább 16 radiesztétával mérette fel a lakását, majd a nem éppen egybevágó eredmények láttán úgy döntött, mivel nincs egyetlen hely sem a lakásban, ahol ne volna valami káros sugárzás valamelyik radiesztéta szerint, így a legegyszerűbb, ha ott hagyja az ágyát, ahol van.”

Forrás

Létrehozva 2018. július 26.