Élesen ellenzi a bevándorlást a Vatikán afrikai bíborosa

alt

A keresztényeknek inkább ellenezniük kell a tömeges bevándorlást, a Bibliát pedig nem szabadna a migráció igazolására használni Robert Sarah bíboros szerint.

 A rabszolgaság új formájának nevezte egy francia lapnak adott interjújában a tömeges bevándorlást Robert Sarah guineai bíboros, a Vatikán Istentiszteleti és Szentségi Kongregációjának Ferenc pápa által kinevezett prefektusa – írja a Fox News és a Daily Wire. Ga1

„Téves egzegézis Isten szavát a bevándorlás reklámozására használni”

- mondta a bíboros a Valeurs Actuelles-nek, keményen odaszólva azoknak a püspököknek, akik„homályos és pontatlan dolgokat mondanak, hogy elkerüljék a kritikát”.Ga1

Robert Sarah, az Isten vagy semmi című bestseller szerzője kijelentette: „Az Egyház nem asszisztálhat a rabszolgaság ezen új formájához, ami a tömeges bevándorlássá vált. Ha a Nyugat továbbra is ezen a végzetes úton jár, akkor a születések hiánya miatt el fog tűnni, és elfoglalják az idegenek, mint ahogy egykor Rómát is megszállták a barbárok”.

Sarah leszögezte: „a hazám muszlim többségű. Tudom, miről beszélek”.

Hozzátette: „Ha Európa eltűnik, és vele eltűnnek az öreg kontinens megfizethetetlen értékei, az iszlám lerohanja a világot, és teljesen megváltoztatja a kultúrát, az antropológiát és a morális elképzeléseket is”.

Forrás
Share

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.