Barta György tanúságtétele

alt

Talán életem legmaradandóbb és legfontosabb lelkigyakorlata volt ez az augusztusi. (Leányfalu, aug. 24–27.)  Noha voltam már egyszer (tavaly) Péter atya hasonló, gyógyulásról szóló  lelkigyakorlatán, most talán nyitottabb szívvel, kevésbé lestrapálva érkeztem meg a feleségemmel. Feleségem is és én is rendkívül jól éreztük magunkat. Öröm volt  részt venni ezen a jól szerkesztett, felkészült és minden szempontból profi gyógyító alkalmon.

Évtizedek óta küzdöttem elutasítottság érzésekkel, komplexusokkal egyéb lelki nyavalyákkal. A közös szentségimádás, amelyben gyógyulásért imádkoztunk, majd másnap az atya személyes imádsága is, átszakították bennem azt a gátat, amely nagyon régóta bennem volt és megakadályozta a bensőséges és mély istenkapcsolatot. Másnap és ezután több napig mély belső öröm és felszabadultság volt bennem  - úgy éreztem újonnan születtem!

Karizmáim is sokkal elevenebben működnek azóta. Hazajövetelem után az imaórán amelyet többed magammal hajléktalan embereknek vezetek, gyakorlatilag mind a 10-15 résztvevő felajánlotta az életét az Úrnak – olyanok is, akik korábban nem vettek részt ezen az alkalmon!  Nagy öröm volt azt is megtapasztalni, hogy a korábbinál többen kértek közbenjáró imát is - úgy, hogy egyeseknél már másnapra kiderült, hogy az Úr meghallgatta őket.

A tanúságtétel elolvasható dr. Gál Péter atya honlapján itt.

Share

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.