Tanúságtétel homeopátiáról 1.

altAz egész egy banális hólyaghuruttal kezdődött, amire nem hatott semmilyen gyógyszer és nem tenyészett ki a vizeletből semmi, így célzott terápiát sem lehetett végezni. Több hete kínlódtam, az egyetlen, ami segített, hogy folyamatosan ittam és óránként WC-re jártam, még éjszaka is. Életem egyik legsötétebb és legzavarosabb korszaka volt, így megmagyaráztam, hogy nekem is biztosan pszichoszomatikus betegségem van, ami a mai korban annyira divatos.

Azért nem törődtem ebbe bele, mert nagyon kilátástalannak tűnt és teljesen ki voltam merülve a folyamatos panaszoktól és az álmatlan éjszakáktól. Egyszer csak egy ismerős adott valami csodaszert, ami tényleg hatott! Egy icipici tejcukorgolyócskától sokkal jobban lettem, mint az addig alkalmazott terápiás gyógymódoktól együttvéve! Megtudtam, hogy ez a HOMEOPÁTIA, és elhatároztam, hogy közelebbről megismerkedek vele, ha ez ennyire hatásos gyógymód.

Kutatóorvos révén rögtön belevetettem magam a homeopátia internetes irodalmába, sőt beíratkoztam a Homeopata Orvosegyesület alaptanfolyamaira. Mind a 4 alaptanfolyamot elvégeztem, ahol bepillantást nyertem a gyógyszerkészítés rejtelmeibe, sőt később gyakornokként dolgoztam egy homeopata orvos mellett és teljes lelkesedéssel kezelgettem magamat és a szűkebb-tágabb rokoni és baráti kört –aki hagyta.

Akkoriban még csak vasárnapi keresztény voltam, Jézus csak a tudatomban élt, nem a szívemben, nem volt élő hitem és istenkapcsolatom, holott én azt gondoltam, hogy van. Senki nem figyelmeztetett, hogy rossz úton járok, én pedig gyanútlanul belesétáltam a Sátán csapdájába.

Hogy miért? Most már, 6 év távlatából erre is tudok válaszolni, mert kristálytisztán látom, mi és hogyan történt. A homeopátia volt a beetetés -a csali-, mint a horgászoknál. Amint a „hal” horogra akadt, következett a „kifárasztás”. Másoknak és más problémákra már nem mindig jött be a homeopátia. Az irodalomból kiderült, hogy tudományosan nem bizonyítható a hatásmechanizmus, mert minél „hatásosabb” egy szer, annál nagyobb a hígítás foka, azaz annál kevesebb hatóanyag van benne. Az igazán lelki és pszichés hatásokkal bíró szerekben pedig fizikailag NINCS anyag! Ezt akkor még valahogy megmagyaráztam magamnak és túlságosan nem zavart, mert szellemileg meg voltam kötözve. Viszont más alternatív módszereket is kipróbáltam, mint pl az ingázás és az akupunktúra. Ahelyett, hogy javult volna az állapotom, egyre betegebb lettem, mert noha a hólyaghurut elmúlt, lelkileg egyre rosszabbul lettem. Sőt, az ingától függővé váltam. Mindent attól kérdeztem meg, még azt is, hogy milyen vegyszerből mennyit rendeljek a kutatáshoz. A munkám, a kutatás, ami addig örömet okozott, nyűg lett, tönkrementek a szerelmi-, baráti kapcsolataim, Szüleimmel összevesztem, egyre jobban elmagányosodtam. Azt gondoltam, Istenben bízok, de valójában még magamban sem bíztam.

Egy valaki maradt meg számomra, aki biztonságot és menedéket jelentett: a Szűzanya, aki csendesen és szelíden magához, majd Jézushoz vezetett. A rózsafűzért majdnem minden nap és minden kritikus helyzetben mormoltam, mígnem végre eljutottam Medugorjébe. Innen már rövid út vezetett a megtérésemhez, de a homeopátiából való végleges szabadulásom tartott a legtovább. A szívemben éreztem, hogy nem jó, de nem tudtam megmagyarázni, hogy miért.

Hosszú időbe telt, mire Isten megmutatta, hogy miért is mágia a homeopátia. Egy alkalommal eszembe jutott az egyik „csodálatos gyógyulásom” esete. Kongresszuson voltam Genfben és pont az előadásom előtti estén úgy begyulladt a szemem, hogy alig bírtam kinyitni. Végső kétségbeesésemben felhívtam a homeopatát, aki engem addig békés golyócskákkal kezelt, hogy gáz van és segítsen, mondja meg, milyen golyót vegyek magamnak másnap reggel. Ő azt mondta, hogy nincs szükségem semmiféle golyóra, csak egy papírra, tollra és egy pohár tiszta vízre. Azt mondta, hogy rajzoljak néhány jelet a papírra (már nem emlékszem, hogy mit), tegyem rá a pohár vizet egy pár percre, utána igyam meg és ez ugyanúgy hatásos lesz, mintha bevennék valamilyen golyócskát. Én megtettem, amit mondott és már egy óra múlva éreztem, hogy hat.

Másnap reggel kutya sem bajom volt!!! Ott és akkor nem foglalkoztatott, hogy ennek mi köze volt a homeopátiához, nagyon boldog voltam, hogy meggyógyított. Most viszont ebből az esetből rájöttem, hogy a homeopátiás gyógymód kulcsa a VÍZ. Mint ahogy a vizet lehet Istennek szentelni és így lesz belőle szenteltvíz, amitől az Ördög elfut a világ végére, nyilván egyéb szellemi erőnek is lehet „szentelni”, ami viszont nem más, mint MÁGIA! Ha tehát a homeopátiás golyócskákban a tejcukron kívül nincs más anyag és kizárólag a golyóra vitt „információ” hat, akkor ez nem más, mint az ismeretlen szellemi erőnek „szentelt” és valamilyen gyógyhatás elérésére indukált víz, ami a mágikus információ hordozó közege! Ezért hat az állatnak, még a papucsállatkának is és ezért vannak lelki-szellemi természetű mellékhatásai, amiről általában nem szól a fáma!

Ki gondolná, hogy az asztmás kisfiút gyötrő rémálmok, akinek az asztmáját semmilyen más módszerrel, csak homeopátiával sikerült „meggyógyítani”, pont akkor kezdődtek, amikor „kigyógyult” az asztmájából? Arról meg végképp senki nem beszél, hogy a kisfiút a rémálmoktól csak egy exorcista tudta megszabadítani! Én pedig honnan is gondolhattam volna, hogy összefüggésben van egymással, hogy miután ilyen csodálatos módon, egyik pillanatról a másikra meggyógyult a kötőhártya gyulladásom, a kongresszusról való hazatértem után úgy éreztem, az egész világ, de a munkahelyemen legalább mindenki összeesküdött ellenem és kénytelen voltam rövidesen felmondani, sőt, az akkor még stabilnak látszó párkapcsolatom tönkrement, a Szüleimmel összevesztem és úgy éreztem, kicsúszott a lábam alól a talaj!

Istennek legyen hála, mindezektől megszabadultam! Jézus komolyan vette, amikor 2002-ben egy Fülöp-kurzuson átadtam neki az életemet és nem engedte, hogy teljesen elvesszek! Mint a Jó Pásztor, utána nyúlt az „elkóborolt báránykának” (mármint nekem), hogy ne vesszen el, hanem örök élete legyen! Isten megengedte, hogy megjárjam a homeopátia mélységeit, azért, hogy most tanúságot tehessek róla, hogy az nem Tőle való!

(2009)

Share

Programajánló

Dr. Gál Péter atya lelkigyakorlata

május
csütörtök
11
A lelkigyakorlatok tanításokból és egyéni beszélgetésekből épülnek fel. Céljuk, hogy a napi szentmis…
40 nap múlva

Dr. Gál Péter atya lelkigyakorlata

június
csütörtök
22
A lelkigyakorlatok tanításokból és egyéni beszélgetésekből épülnek fel. Céljuk, hogy a napi szentmis…
82 nap múlva

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.