Van, aki felvállalja Isten és a tudomány kapcsolatát

Csokay1

Share
Bővebben...

Rózsafüzér tanúságtételek

Az alábbi videóban napi négy, azaz a teljes rózsafüzér (örvendetes titkok, fájdalmas titkok, dicsőséges titkok, a világosság titkai) imádkozását javasolják életünk megváltoztatásához.

A rózsafüzér titkai megtalálhatók itt.

Share

Az okkultizmus elhagyásáról

alt

Átnéztem a Rod Dreher Naplója, csak előfizetőknek elérhető, vallási dolgokról szóló Substack hírlevelem archívumait, és rábukkantam erre a levélre, amit még 2021-ben küldött nekem egy barátom és olvasóm, aki ma már ortodox keresztény, de hosszú időt töltött az okkultizmusban. Engedélyt adott arra, hogy ezt közzétegyem. Talán van köztetek olyan, akinek szüksége van arra, hogy elolvassa.

Az egyik probléma, amikor az ember elhagyja az okkultizmust, hogy az emberek hallani akarnak kísérteties, pikáns dolgokról. Senki sem törődik a lelkeddel, ahogy a zsoltár mondja.

Share
Bővebben...

Egy palesztin katolikus tanúságtétele

Rony Tabash a harmadik generáció abban a családban, akik egy kegytárgyboltot működtetnek Bethlehemben, a Születés Bazilikája melletti kis utca elején. Tanúságtétele magyar zarándokok előtt hangzott el 2023 március 15-én.

Share
Bővebben...

A rózsafüzér - tanúságtétel gyógyulásból

Forrás: gloria.tv

Share

A megbocsátásról - tanúságtétel egy csodálatos gyógyulásról

Vannak betegségek, amelyeknek lelki okai vannak. Amikor a gyógyszerek nem használnak, amikor az orvosok sem tudnak segíteni, amikor a betegséget sem tudják diagnosztizálni. Például, amikor valaki nem bocsát meg, és ettől saját maga szenved. Hogyan gyógyult meg a háromgyermekes családanya a lelkigyakorlaton, az orvostudomány számára gyógyíthatatlan betegségéből?

Share

Gyermek történetek: A hős fiú

alt

Földrajzórákon tanultál a napfényes Spanyolországról. Nos, az én történetem Spanyolországról szól, de nem a napsütötte Spanyolországról. Az én történetem egy szomorú Spanyolországról szól, mert Spanyolország háborúban állt. Spanyolország háborúban állt az ellenségeivel.

Úgy tűnik, hogy Spanyolország ellenségei Toledo városát támadták. Toledo városában volt egy nagy vár, amelyet a spanyolok erőddé alakítottak. Ebben a várban vagy erődben körülbelül ezer ember volt – néhány gyerek, néhány nő és sok katona. A katonák Moscardo ezredes parancsnoksága alatt álltak.

Share
Bővebben...

Csoda Medjugorjéban - Magyar fiataloknak jelent meg a Szűzanya

2022. nyarán egy busznyi, 14-23 éves magyar fiatal indult zarándoklatra a bosznia-hercegovinai Medjugorjéba, Szűz Mária állítólagos jelenéseinek helyszínére. Többen közülük első alkalommal zarándokoltak el a kegyhelyre. Augusztus 3-án, az esti szentmise előtt 4 lánynak megjelent a Szűzanya. Júlia csodálatos tanúságtételben meséli el a jelenést.

Az alábbi reflexiót ajánljuk még elolvasni ehhez:

Szűz Mária jelenése magyaroknak: tényleg csoda történt Medjugorjéban? - Mik vannak?! (blog.hu)

Share

Fra Mario Berisic: abortusz helyett szerzetesi hivatás

Forrás: gloria.tv

Share

Maria Mann gyógyulása Medjugorjében

Forrás: gloria.tv

Share

Programajánló

Anthony atya Magyarországon

május
kedd
30

Szeretettel és nagy örömmel küldöm Anthony Parankimalil Szent Vincés Rendi szerzetes at…
6 nappal ezelőtt

Dr. Gál Péter atya lelkigyakorlata

június
csütörtök
22
A lelkigyakorlatok tanításokból és egyéni beszélgetésekből épülnek fel. Céljuk, hogy a napi szentmis…
17 nap múlva

Dr. Gál Péter atya lelkigyakorlata

augusztus
csütörtök
24
A lelkigyakorlatok tanításokból és egyéni beszélgetésekből épülnek fel. Céljuk, hogy a napi szentmis…
80 nap múlva

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.