Ajándék ez számomra, mert soha nem lehetett gyermekem

alt

Ajándéknak érzem, hogy „kaptam” egy kis magzatot, és lélekben átélhetem az anyaság csodáját. Ez hitemet is erősíti, mert mélyebben és valóságosabban élek meg egy nem evilági történést: egy számomra ismeretlen, de létező magzat kihordását és lelki megerősítését egy ismeretlen kismamának. Isten végtelen kegyelméből imádságommal és a felajánlott áldozatokkal, a havi szentségimádással és a szentmisével az ő „nem kívánt terhességét” átváltoztathatom kívánt anyasággá, áldott állapottá – ahogyan nyelvünk olyan szépen nevezi a magzat kihordásának idejét.

Share
Bővebben...

Jakub Baryla - Egy katolikus fiú, félelem nélkül

alt

A plocki Pride a "melegjogok" helyett egy katolikus fiúra hívta fel a figyelmet

2019. augusztus 10-én rendeztek először a lengyelországi Plock városában "LMBT Pride" felvonulást. A rendezvény különös végeredménnyel zárult: a róla szóló tudósítások ahelyett, hogy melegjogokkal vagy a résztvevőkkel foglalkoztak volna, egy 15 éves lengyel fiúra irányították rá a figyelmet, aki a rendőrsorfallal felvezetett menet elé állt, egy feszületet magasba emelve.

Share
Bővebben...

A "biztonságos szex" csapdája

Döbbenetes hatású pro-life video magyar felirattal a serdülő lányoknak állított családi és társadalmi csapdákról, a Planned Parenthood hazugságairól..

Patricia külső szemlélőként, 3 abortusszal a háta mögött, tudatlansága és a progranozott hazuságok miatt még mindig jónak tartotta az abortuszt - kétszer akkora fizetés miatt egy abortuszklinijkára ment dolgozni, ahol spanyol ajkú lányokat és nőket kellett bátorítania az abortusz végzésére - nem beszélhetett magzatról, fiúról, lányról, apáról, anyáról, az asztalán semilyen családi fényképet nem rakhatott ki, és megtiltották, hogy bármelyik pácienssel érzelmi kapcsolatot alakítson ki.

Ez a film neked szól,

  • Ha még nem volt abortuszod,
  • ha már túl vagy rajta és nem tudod mi a bajod,
  • ha orvosnak vagy nővérnek készülsz és nem vagy felkészülve a kötelező hazugságokra
  • ha valós tényeket és programozott hazugságokat kívánsz megismerni erről a démonizált területről 
Share

Felmentve - Dér Katalin

www.felmentve.hu

"Az örömhír mindenkié..."

Share

A sokszínű vallás - Bíró Csaba akolitus

Forrás: mediaklikk.hu

Share

Somogyi Tibor és Eszter tanúságtétele (IHK, 2019)

2019. május 10-12 között került megrendezésre az V. Imádság Háza Konferencia a Pécsi Expo Centerben.

Share

Csíksomlyói fanyalgóknak

alt

Szomorú, hogy az itthoni (és itthon maradt) magyarok jelentős része a negatívumokat emelte ki Ferenc pápa (nem romániai, hanem) csíksomlyói látogatása kapcsán, míg a székelyek és az odautazó magyarok teljesen más élményekről számolnak be. Az utóbbiakat szeretném erősíteni ezzel a néhány beszámolóval.

Ahogy egy levélíró megfogalmazta: "csak a negatívok villognak, akiknek se a hitről, se a Szentatya küldetéséről nincs fogalmuk, nem értették a homíliát, várakozásaik nem teljesültek, és legtöbbjük - finoman szólva - nem szereti őt." Köszönet Mária testvéremnek az alábbi csokor egy részének összegyűjtéséért és beküldéséért. A szerk.

Share
Bővebben...

Isten szeretete és a viszonzatlan szerelem

alt

Minden úgy másfél éve kezdődött. Az ágyamon feküdtem, és azt kérdeztem Istentől, hogy mi értelme a szerelemnek. Éppen szakítottam a barátommal, ugyanis rájöttem, hogy egyszerűen nem tudom viszonozni a szerelmét. Kedveltem, sokat tanultam tőle, és mai napig hálás vagyok neki, de inkább csak egy barátomnak tartottam, mintsem a szerelmemnek.

Share
Bővebben...

"Afrikába hitet járunk tanulni"

Csókay András agysebész tanúságtétele a lelki erősség sarkalatos erényéről, a hit megvallásának lehetőségeiről, a sziámi ikrek projektről és saját élete fordulópontjairól.

Az előadás hangfelvétele meghallgatható itt.

Share

Az "átültetés" ideje a magánéletben és szakmai téren

alt

Egészséges növények nevelése nem mindig könnyű feladat. Ha egy növény gyengén virágzik, talaja száraz, szára és levelei csenevészek, illetve gyakran hullajtja őket, akkor ezzel azt jelzi, hogy nem jut elegendő tápanyaghoz és nedvességhez a gyökerein keresztül.

A megoldás gyakran könnyű, csak át kell tenni a növényt egy új cserépbe. Átültetjük egy olyan környezetbe, amely egészségesebb és segíti növekedésüket.

Share
Bővebben...

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.