Máriabesnyői Mladifest

alt2018. június 8-10.

A Máriabesnyői Mladifest elhozza a Medjugorjei Ifjúsági Találkozó hangulatát és programját a magyar hívő és útkereső fiatalokhoz.

Barátságos légkörben, szívet melengető zenékkel és tanúságtételekkel, közös imádsággal mélyülhetünk el Isten szeretetében és kegyelmében.

A boldog elcsendesülés mellett a megnyugvást keresők, és a lelki újjászületésre vágyók is választ kaphatnak, a lelki üresség megtelik szeretettel, a szív kegyelemmel, a lélek pedig megkönnyebbül.

A fesztivál hangulathoz a dicsőítő zene és tánc is hozzájárul, a létrejövő szeretetközösségben felszabadulunk, a kiáradó kegyelem elfogadóvá és nyitottá tesz, így találkozhatunk az élő Istennel.

Az útkeresőknek meghatározó élményt jelentenek a résztvevő mosolygós papok és apácák, akik a közbenjárás és szabadítás mellett bepillantás engednek Istenélményeikbe.

A gyónás és szentségimádás új értelmet kap, hitünk parazsából tüzet lobbant.

Isten is jelen lesz a rendezvényen, az oltáriszentségben láthatóvá válik, eljön, hogy reményt adjon, hogy felébresszen, hogy megölelhessen, megszabadítson a félelmeinktől.

A megtapasztalható összefogás, bűnbánat, önzetlen szeretet, nevetés és isteni elfogadás felemelnek minket és önazonossá tesznek.

A programra várjuk a katolikus fiatalokat és fiatal felnőtteket. Elsődlegesen 15-35 éves korosztályt.
Másodlagosan várjuk az ebbe a korcsoportba tartozó keresztényeket és azokat, akik útkeresők és kapaszkodót keresnek, szeretetlenségben szenvednek, hallottak már a kereszténységről, talán meg is vannak keresztelve, de élő hitük nincsen.

Nekik szeretnénk megmutatni és velük együtt megélni, hogy Isten és csodák léteznek! ?

Az 1. Máriabesnyői Mladifest mottója: „Minden lehetséges annak, aki hisz” (Mk, 9,23)

További információk, programleírás, MÁV kedvezménnyel kapcsolatos tudnivalókért kövess minket Facebookon “Máriabesnyői Mladifest”.

A Máriabesnyői Mladifesten az Ég és a Föld összeér.

További információ és regisztráció itt.

A rendezvény Facebook oldala

Share

Programajánló

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.