A szabadulás rózsafüzére - további tanúságtételeket várunk!

altTalán neked is jutott "A szabadulás rózsafüzére" könyvecskéből, amit 2004-ben a Szent István Kiadó adott ki, négyezer példányban. Talán te is imádkoztad különböző imaszándékokra és megtapasztaltad az Úr megrendítő válaszát a az imákra.

Néhány imameghallgatást a honlapon is közreadtam. Az Úr kifürkészhetlen akaratából úgy tűnik, hogy ismét lenne lehetőség a rózsafüzér megjelentetésére - anyagi okok miatt egy imafüzet, nem pedig a teljes könyv formájában.

Ha tudsz olyan tanúságtörténetről, ami a szabadulás rózsafüzére kapcsán keletkezett, Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.. Névvel, név nélkül, hogy megjelenhessen ebben a kis füzetben. Hogy erősítést adjon azoknak, akik belefáradtak, és már imára is alig futja erejükből. Hogy saját magad előtt tisztán állj, hogy részese vagy az örömhír terjesztésének, egy rendkivül hatékony ima által.

Ne félj, tanúságtételed nem bajt, hanem áldást fog hozni saját magad és mások számára is.

A tanúságtételnek tartalmaznia kell az ima előtti helyzetet, az ima lefolyását és azt, hogy mit történt veled, környezeteddel az elmondott ima által, mit tett Úr, mitől szabadított meg ez által.

Szeretettel és hálás köszönettel

A szerkesztő

Share

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.