Mint jégmezőnek a hajszárító

altAtya bácsi! Isten már nem gondol ránk? Nem imádkozik értünk? Hiszen annyi a rossz a világban!

De igen, gondol ránk, Ezerrel imádkozik értünk az Atya, ezerrel imádkozik értünk a Fiú, ezerrel imádkozik értünk a Szentlélek.

Csak az a baj, hogy mindezt külön teszik, és már nem járnak össze közösen imádkozni, ezért is hiányzik imájukból az egységben ez erő és ezért terjedhet a gonoszság. Az ilyen ima ugyanis, még akkor is ha a Szentháromság mondja, annyi csak csupán, mint jégmezőnek a hajszárító. Nem is szólva arról, amikor kihűlt hitű, kihűlt szívű hívők külön-külön maszekolva imádkoznak és nem közösségben.

"De ez még csak a kezdete a gyötrelmeknek. Szorongattatásban lesz részetek, megölnek benneteket, s a nevemért minden nemzet gyűlölni fog titeket. Sokan eltántorodnak hitüktől, elárulják és gyűlölik majd egymást. Számos hamis próféta fellép, és sokakat tévedésbe ejtenek. A gonoszság megsokasodása miatt sokakban kihűl a szeretet,de, aki mindvégig kitart, az üdvözül. Az országnak ezt az evangéliumát hirdetni fogják az egész világon, bizonyságul minden népnek, és akkor jön el a vég." (8Mt 24,8)

(forrás: felelmetes-ez-a-hely.blogspot.hu)

Share

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.