A startpisztoly eldördült!

Egy idő óta minden egyfelé mutat. Minden apró mozaik, minden dal, legyen az bármelyik felekezté, minden konferencia, minden írás, minden tanítás, sőt, bárhová nézek ezt látom: elérkezett az aratás ideje! Már Dr. Mary Healey betlehemi beszámolója után azt éreztem, igen, eljött az idő!, és erre most újabb megerősítés érkezett.

Úgy érzem, mintha minden egyre gyorsabban mozogna és történne, mintha Isten forgószelében ülnénk, mintha a Szentlélek erőteljes jelenlététől szinte vibrálna a levegő.

És hogy ezt nem csak én érzem és képzelem, hanem mások is, olvassátok el Damian Stayne legújabb cikkét. De mielőtt útjára bocsátanám írását, hadd írjak még egy pár mozaik darabot. A mozaikok egy részéről már írtam itt: https://hagiosz.hu/?q=node/1630

Most hadd tegyek hozzá még egy párat. Jézus megmondta, hogy 2. eljövetele előtt minden nép hall már róla. Tudósok kiszámolták, hogy ha a Jó Hír olyan ütemben terjed, ahogy most, akkor 15 éven belül a Föld minden népéhez eljut.

A második az ökumené terjedése, a keresztények egysége. Ennek ékes példáit látjuk napjainkban, gondoljunk akár Augsburgra, vagy csak az alanti cikk olvasása során látni fogjuk, ez milyen hihetetlen, soha nem látott ütemben történik. Maga Hartl is egyébként azt mondta, itt az idő! És Bonnke, ahogy a MEHR-es írásomban is megírtam, 12 évvel ezelőtt megprófétálta az most bekövetkező ébredést. (a link abban a blogban található, ha meg akarod hallgatni azt az előadást)

Olvassunk, Testvérek, az idők jeleiből! A startpisztoly eldördült, a futás elindult, én úgy látom, Isten mindenkit hadba hív, minden munkáskézre szükség van a szőlőben! Nos, azt mondom nektek: Emeljétek fel szemeteket, és nézzétek meg a szántóföldeket: már megértek az aratásra. Egyenesítsük ki hát a roskadozó térdeket és meggörnyedt vállakat és hajrá!

És akkor, hogy lássuk, tényleg minden egy irányba mutat, álljon itt a cikk bizonyítékképpen.

Az írás elolvasható itt.

 

Létrehozva 2014. március 25.