Világméretű szentségimádás (2018.11.24)

alt

A 2020-ban Budapesten szervezendő Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus előkészítésének újabb állomása, hogy Krisztus Király ünnepének előestéjére (november 24.) ismét világméretű szentségimádást hirdettek a szervezők. 

A jelenlegi helyszínek megtekinthetők a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus honlapján, ahol közvetlenül lehet jelentkezni a részvételre..

A csatlakozom és helyszínek fülnél keresd ki a számodra megfelelő helyszínt, vagy a térképen a szentségimádási helyét. Akinek nincs e-mail címe, az a szentmise után feliratkozhat a sekrestyében. 

Ha még nincs a templomod a helyszínek között, mielőbb kérdezd meg plébánosodat, hogy lesz-e mód a szentségimádásra, melyhez a helyszínt kell először regisztrálni, majd ezt követeően lehet oda is jelentkezni.

Tehát szombaton 17 és 18 óra között kerül sor a világméretű szentségimádásra, amit a legtöbb helyen szentmise előz meg. 

Pécsett jelenleg a kertvárosi, a gyárvárosi, a málomi és a rácvárosi templom helyszínére már lehet regisztrálni. A pálos templomban egész éjszakás szentségimádás lesz ezen a szombaton - erre a bejáratnál elhelyezett lapon lehet (időpontot választva) jelentkezni. Reméljük, hogy hamarosan oda is lehet regisztráció céljából jelentkezni.

 

Share

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.