Dicsőítés kivetítéssel

altÚgy jártunk legutóbb, hogy nem találtuk a dobozt a sárga könyvekkel. Igen, amit kiosztunk majd beszedünk, hogy legközelebb se legyen gond, ha valaki nem tudja a dalszöveget. Konzervatív, de működőképes megoldás volt eddig.

Mivel esély sincs arra, hogy a következő alkalomig előkerüljön, gyors döntésre volt szükség. Rákerestem. Megtaláltam. Ajánlom mindenkinek, mindenhol - két dolog kell hozzá: egy notebook és egy projektor. Előbbi a szövegek-képek-videoók tárolására és  előkészítésére, utóbbi pedig a kivetítéshez. Kérem, hogy mindenki szánja rá a kötelező 1-2 órát, hogy a programmal is behatóan megismerkedjen. Nagyon kínos, amikor gyoran akarunk valamit, és nem azt, nem akkor és nem úgy fogjuk kivetíteni...

Nem tartok sem oktatást, sem bemutatót, helyette ajánlom azt a honlapot, ahol nemcsak a programra bukkantam rá (ingyenes program), de letölthető a sárga és a kék daloskönyv sok-sok dala, előkészítve a vetítéshez. Utóbbi miatt végtelenül hálás vagyok mindazoknak, akik ezt közreadták. Jó felkészülést, jó szórakozást - jó dicsőítést!

 

Share

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.