African women

40 milliárd dollár a születendő gyermekek és a család ellen

Ez egy hatalmas katasztrófa a fejlődő világban élő keresztény családok számára. Az ENSZ nemrégiben befejezett, Generation Equality Forum [generációs egyenlőség fórum] elnevezésű ülésén összesen 40 milliárd dollárt ígértek a születendő gyermekek és a család ellen szerte a világon.

Az ENSZ tagállamok és más közintézmények 21 milliárd dollárt vállaltak. A magánszektor 13 milliárd dollárt vállalt. Az olyan filantrópok, mint Bill Gates, 4,5 milliárd dollárt, a nemzetközi szervezetek pedig 1,3 milliárd dollárt vállaltak.

Mire fordítják ezt a pénzt? A radikális szociális programot elősegítő szervezetek finanszírozására, beleértve a korlátlan abortuszt, valamint a nyugati világban oly sok gyermeket és felnőttet összezavaró gender ideológiát.

Pontosan tudom, hogy az afrikai emberek fütyülnek a gender programra. Alapvető egészségügyi ellátást akarnak és nagy szükségük van erre. Nincs szükségük rá és nem is akarják ezt a mérgezett pénzt és ezt a mérgezett tervet, amelyet a nyugati elit radikális gyarmatosítói kényszerítenek rájuk.

Az afrikaiak és a fejlődő világ többi emberei látják a teljes katasztrófát, melyet a szexuális baloldal az Egyesült Államokra és Európára rátukmált. És ezt nem akarják.

Látják, hogy gyermekeinknek pubertás blokkolókat, nemváltáshoz szükséges hormonokat és csonkító műtéteket biztosítanak. Látják, hogy transzszexuális emberek kisgyerekeknek olvasnak fel meséket.

Látják, hogy a meg nem született gyermekek testéből rakott halom szinte az égig ér.

Látják, hogyan tanítjuk meg gyermekeinknek a homoszexualitást, a transzneműséget és a maszturbációt.

Ez rettenetes számukra. Nem akarnak semmi ilyet. Segítséget akarnak a hiteles fejlődéshez és az igazi orvosi ellátáshoz.

A C-Fam szervezetet 25 évvel ezelőtt alapították pontosan azért, hogy harcoljon az ilyen őrültségek ellen. Egyetlen másik életpárti csoport sem csinálja ezt ilyen régóta minden nap!

A szexuális baloldal nagyon utál minket, hogy kiállunk ellenük. Azt mondják, mi vagyunk a gyűlöletkeltő csoport, amiért kiállunk gonosz programjuk ellen.

Forrás: C-Fam Newsletter (c-fam.org)

Létrehozva 2021. július 15.