Az abortusztabletta használatával a nő otthona abortuszmalommá változik

A kémiai abortusz az abortusz eszközeinek feltörekvő csillaga. Használatát 2000-ben engedélyezték az USA-ban, jelenleg az abortuszok 40 százaléka ezzel történik.

2021. május 25. (LifeSiteNews) — Nem ritka, hogy az abortuszon átesett nők 10, 20 vagy akár 30 évet várnak arra, hogy segítséget kérjenek a gyermekük elvesztését oly gyakran kísérő váratlan érzelmi trauma kezelésében. Azok a nők, akik a kémiai abortusz mellett döntenek, sokkal korábban keresik az olyan, abortusz utáni gyógyító programokat, mint amilyen a Ráhel szőlőskertje. A bizonyosság, hogy szörnyű hibát követtek el, gyorsan érkezik, és nem lehet racionalizálni „az én választásom volt” mantra alatt.

Ennek a szinte azonnali megbánásnak az okai elég egyértelműek, de az abortuszkartell és médiabérencei soha nem hozzák elő:

a kémiai abortusz egy elhúzódó, fájdalmas, véres eljárás, ami a legtöbb esetben a nő saját otthonában zajlik. A hely, ahol biztonságban kellene éreznie magát, abortuszmalommá változik. Nagy eséllyel a halott babát a vécében hozzák a világra.

„Az abortusztabletta valós megtapasztalása megdöbbentő és traumatikus esemény lehet” – írta 2017-ben Kevin Burke, a Priests for Life [Papok az életért] pasztorális munkatársa. A Ráhel szőlőskertje, melynek társalapítója feleségével, Dr. Theresa Burke-kel, már akkor érzékelte, hogy növekszik a nők száma, akik a műtéti abortuszban részesülőknél korábban megbánták azt abortuszt nem sokkal azután, hogy terhességüknek otthon lett vége. Azok a férfiak, akik partnerükkel együtt élték át az ezzel kapcsolatos tapasztalatokat, sokkal korábban kértek segítséget, mint azok, akik gyermeküket műtéti abortusz miatt vesztették el.

A kémiai abortusz az abortusz eszközeinek feltörekvő csillaga. Használatát 2000-ben engedélyezték az USA-ban, jelenleg az abortuszok 40 százaléka ezzel történik. Kezdetben a nőket az abortusz orvosnak kellett megvizsgálnia, mielőtt az első tablettát a rendelőben bevette, majd hazaküldték az utasításokkal együtt, hogy mikor kell bevenni a másodikat.

Aztán megérkezett a „telemedicina” az abortuszhoz, amely lehetővé teszi, hogy a nők egy video chat alatt beszélgessenek egy magzatelhajtóval, mielőtt eladják nekik a tablettákat. A COVID-19 világjárvány jóvoltából most a nők postai úton rendelhetnek tablettákat. Nincs szükség orvosra!

Az abortuszhoz való hozzáférés olyan egyszerű, mint egy Google keresés.

Az egyik honlapon, amikor tallóztam, a nőket biztosították a „biztonságos és hatékony abortusz ellátásról”, miután sor kerül egy rövid video chatre „egy megbízható egészségügyi szolgáltatóval.” Egy másik oldalon azt mondták, hogy a nők ütemezhetik a videocsevegést – de ez nem feltétlenül szükséges. A tabletták diszkrét csomagolásban érkeznek 1-3 napon belül.

Minden honlap – beleértve az ország legnagyobb abortusz értékesítőjét, a Planned Parenthood hálózatot – hangsúlyozta az abortusz tabletták biztonságosságát. De a valóság egészen más. 2000 óta az FDA 24 női halálesetet rögzített, akik az abortusz-tabletta rendelés áldozatai lettek. Lehet, hogy ez számodra elfogadható kockázatnak hangzik, de garantálom, ha a lányod, az anyád vagy a feleséged is az áldozatok között lenne, másképp éreznéd magadat.

Az FDA rögzített továbbá 4000 mellékhatást ebben az időszakban, és biztos lehetsz benne, hogy a tényleges szám ennél sokkal magasabb. A Contraception [fogamzásgátlás] folyóiratban megjelent tanulmány megállapította, hogy a kémiai abortuszon átesett nők mintegy hat százaléka sürgősségi ellátást kért az abortuszt követő egy hónapon belül. Ez több mint 22.000 nő. A kémiai abortusznak azon lista élére kell kerülnie, melyek miatt a woke generáció nem érzi magát biztonságban.

Az abortusz okozta komplikációkat rutinszerűen kisebb számban jelentik be, ha jelentik egyáltalán. De számos dolog van, ami rosszul sülhet el a kémiai abortusz során – és ezek potenciálisan halálosak.

Egy nem diagnosztizált, méhen kívüli terhesség megölhet egy anyát, de egy nő, aki otthoni terhességi tesztet végez, majd abortusztablettát rendel az internetről, soha nem tudná meg, hogy gyermeke az anyaméhen kívül növekedik.

Szeptikus fertőzések is lehetségesek, és ezek potenciálisan halálosak. Vagy a kémiai abortusz nem működik, és a nőket átküldik az abortuszklinikára a műtéti befejezéshez. Kétszer akkora a trauma, kétszer nagyobb az esély a sérülésre.

Nagy hír volt, amikor Kalifornia két állami egyeteme úgy döntött, hogy az abortusztablettákat elérhetővé teszik a nők számára az egyetem területén, és a világjárvány volt az egyetlen dolog, ami megakadályozta, hogy a kollégiumok azonnal abortuszmalommá változzanak. Amikor az osztálytermi oktatás Kaliforniában a tanteremben zajlik, a csecsemők meghalnak az egyetemen, és a nők élete visszavonhatatlanul megváltozik. Soha nem fogunk hallani erről, mert Kalifornia egyike azon államoknak, melyek nem hajlandók jelenteni az abortusz statisztikákat.

Sok évi csökkenő abortusz ráta után a számok ismét felfele kúsznak az elmúlt néhány évben, és nem kétséges, hogy a kémiai abortusz áll a növekedés mögött.

Az abortusz kartell nyomja a tablettákat, mert ez sokkal jövedelmezőbb, mint a sebészeti abortusz. Az abortusz ideológia nyomja a tablettákat, mert ez megkerüli az életvédő erőfeszítéseket a gyilkos abortuszközpontokon kívül.

Nem veszik figyelembe a nők egészségét és biztonságát, és bizonyosan senki sem gondol a babára, legalábbis az abortusz utánig, de addigra már túl késő.

Egy észak-karolinai anya, aki a Silent No More Awareness [Tudatos nem hallgatás] Kampány tagja, így írta le a saját kémiai abortuszát:

Másnap, otthon egyedül a kisfiammal, bevettem az abortusztablettát. Egy órán belül tudtam, hogy minden, amit az orvos mondott, hazugság volt. Olyan erősen véreztem, hogy azt hittem, hogy haldoklok. Baseball méretű vérrögöket ürítettem, életem legrosszabb fizikai fájdalma volt, rosszabb, mint a szülés. A legrosszabb volt megtapasztalni azt, amikor ültem a WC-n, és úgy éreztem, hogy egy furcsa vérrög távozik. Belenéztem a WC-be, és megláttam a babámat. Volt feje, teste, apró karjai és lábai. Lehetetlen leírni azt a szégyent és bűntudatot, amit abban a pillanatban éreztem, amikor kénytelen volt leöblíteni az elvetélt babát a WC-n.

Fontos, hogy megtudjuk az igazságot a kémiai abortuszról, és továbbadjuk ezt. A gyógyszerek nem biztonságosak. Az abortusz nem könnyű vagy gyors. A nők veszélyeztetik egészségüket, sőt az életüket is, amikor a kémiai abortuszt választják.

Az abortusztabletta beszedését követő egy-három napon belül gyakran visszafordítható a kémiai abortusz.

Ha többet szeretne megtudni erről, KATTINTSON IDE.

A cikk forrása angol nyelven

Létrehozva 2021. július 7.