Morzsák a lelki adoptálók online találkozójáról

Két hete tartották az imádkozók online találkozójukat. Az elhangzott imák és előadások megtekinthetők a Youtube csatornán. Szeretettel ajánlják az érdeklődők figyelmébe a ráhangoló imádságot, Antal atya nagyböjti gondolatait  és Olaj Dávid előadását a József Szövetségről.

Tanúságot tett és a gyógyulás lehetőségeiről beszélt Olaj Anett, a program szervezője pedig gyakorlati tanácsokat adott a lelki adoptálás szervezéséhez.

Ha nagyon kevés időd van, és nem tudod mindezeket meghallgatni, Gabi videóját akkor is nézd meg! Nagyon rövid, de mégis minden benne van, amit tudnod kell, ha felébredt benned a vágy, hogy terjeszd a lelki adoptálás imáját. 

Az újabb járványügyi szigorító intézkedések nem mindenütt érintik a szentmisék megtartását. A templomok többnyire továbbra is nyitva vannak. Így nincs akadálya az ünnepélyes ígérettételek szervezésének és megtartásának.

Biztatunk benneteket, hogy éljetek a lehetőséggel, ne tántorodjatok el! Hirdessétek a lelki adoptálás lehetőségét, szervezzetek ünnepélyes ígérettételt templomaitokban. Olyan nagy szükség van erre! Most minden műtétet halasztanak, kivéve az életmentő műtéteket és az abortuszokat. 

A szervezés megkönnyítéséhez sokféle nyomtatott anyag áll rendelkezésetekre. Ezeket letölthetitek a Lelki adoptálás honlapról, vagy igényelhetitek tőlünk is. 

Létrehozva 2021. március 8.