Igazi férfiak: Véget vethettek az abortusznak

A nők abortuszának leggyakoribb okai túlnyomórészt a következők: 1) úgy érzik, nem engedhetik meg maguknak a babát, és 2) egyedül nem akarnak babát nevelni.

Mögöttes ok még, hogy akadályozza a jelenlegi állást vagy iskolát (nem engedhetik meg maguknak, hogy abbahagyják az egyiket, és támogassák a babát), és ha kapcsolati problémák vannak a baba apjával. Az összes nő több mint fele azt állította, hogy a kapcsolati probléma volt az elsődleges ok. A párjuk hűtlen vagy megbízhatatlan volt, éretlen, drog- vagy alkoholfogyasztó, nem akarta a babát, vagy szakította a kapcsolatot, amikor értesült a terhességről.

Hogyan „szabadít fel” az abortusz?

Figyelembe véve a fentieket, hogyan állíthatja valaki, hogy az abortusz során, ahol az összes fájdalmat, szenvedést, és utóhatást a nők viselik, mégis valahogy „pro-nő” vagy „felszabadító” az egész? Még a hagyományos születésszabályozás sem ajándék, ahogy azt feministák annak ábrázolják. A nők bevesznek egy gyógyszert vagy behelyeznek testükbe egy olyan eszközt, ami megváltoztat vagy leállít egy természetes folyamatot a testükben. Úgy érzik, hogy felpuffadtak, mellfájásuk van, növekszik a vérrögök kialakulásának veszélye (olvassák el a mellékhatásokat a dobozon, hölgyeim), és megváltozik a test kémiája, hogy szabadidős szexet folytathassanak a férfiakkal.

Mi a felelőssége e közben a férfinak? Nulla. (Vagy, utóbbi esetben, lehúzni a cipzárt.)

Megjelensz, jól érzed magad, és távozol. Ó, talán kedves és gondoskodó vagy, és kifizetsz egy étkezést alkalmanként, de a lényeg az, hogy a férfiaknak a felelőssége nulla, ha egy nő magára veszi a fogamzásgátlás terhét. Mi van az egyenlőséggel?

Amikor aztán egy nő teherbe esik, egy „jó” pasi felajánlja, hogy kifizeti az abortuszát. Még a klinikára is elkísérheti, ahol [a nő] érezni fogja a fájdalmat, a szenvedést és az utóhatásokat, majd [a férfi], gyakrabban igen, mint nem, elhagyja őt. Nem hangzik ez felemelőnek?

A férfiak megszabadítása a felelősség alól

A nők hormonális gyógyszereket szednek, vagy fém/műanyag darabokat helyeznek fel a méhükbe, megszabadítva a férfiakat minden felelősség alól, majd, ha ez nem működik, egy drága és fájdalmas orvosi eljárásnak vetik alá magukat, ismét megszabadítva a férfiakat minden felelősségtől… és azt állítják, hogy ez felszabadító a nők számára? Majdnem úgy hangzik, mintha néhány férfi gondolta volna ki ezt az egészet, majd azt suttogta: „… De majd elhitetjük a nőkkel, hogy ez az ő ötletük!”

Van egy régi mondás: „Senki sem fogja megvenni a tehenet, ha a tej ingyen van.” Lehet, hogy idejét múltnak és szexistának hangzik, de az elmúlt hatvan év bebizonyította igazságát. A feministák kigúnyolják a „patriarchátust”, ahol (állításuk szerint) a nőket alárendelt szerepekkel leigázták. Mégis mi lehet jobban alárendelt és becsmérlő a nőknek, mint egy férfi, aki szereti/elvárja tőle, hogy a szex következmény-mentes legyen? Ezen felül sok feminista azt állítja, hogy a férfiaknak nincs joguk véleményt nyilvánítani. Hű, kíváncsi vagyok, hány fickó gondolja azt, hogy „nagyszerű!”.

Azok a férfiak, akik önző, éretlen fiúk, azt szeretik, ha nem kell semmilyen felelősséget vállalniuk. Sajnos amíg a nők ezt megengedik, a fiúk ezt elvárják, az üres szex és a felszínes kapcsolatok körforgása folytatódik, így még több megtört nő kerül az abortuszklinika váróiba.

Férfiak: Nőjetek fel és jelenjetek meg

Végső soron ez csak akkor ér véget, ha az igazi férfiak megjelennek, és a nők nem elégednek meg kevesebbel. Az igazi férfiak nemet mondanak a szexre, hacsak nem kötelezik el magukat nyilvánosan egy baba felnevelése mellett, ami bekövetkezhet. Az igazi férfiak nagyobb jelentőséget tulajdonítanak partnerük egészségének és jó közérzetének, mint a férfi libidó és ego inflációjának és elégedettségének. Az igazi férfiak támogatják a nőket álmaik elérésében, a munkamegosztásban, és nekik szentelik magukat, amíg a halál el nem választja őket. Az igazi férfiak olyan apák, akik osztoznak gyermekeik születésében, oktatásában és felnevelésében.

Az igazi férfiak megjelennek és ott maradnak.

Amíg a nőknek nem kevesebbet kell keresniük és elvárniuk, mint igazi férfiakat, követelve az önbecsülést, ami jár nekik, [a nőknek] addig nem kell változtatni a mércén. Fiúk, ideje felnőni. Akkor, és csak is akkor kapnak a nők valóban felhatalmazást azáltal, hogy megkapják a férfiakat, kiket megérdemelnek, és az igazi szabadságot, amire vágynak.

A cikk forrása angol nyelven

Létrehozva 2021. január 26.