abortion hun

Hogy a babák megszülethessenek…

 

2021-ben a KSH adatai szerint elhunyt 155.000 honfitársunk, és született 93.000 baba. A meg nem született babák száma 36.600.  Ebből 22.000 volt a magzatgyilkosság áldozata.

Vagyis az év minden napján több, mint 60 magzatot ölnek meg orvosaink Magyarországon édesanyjuk kérésére.

Nem hallgathatunk és nem maradhatunk tétlenek, mert minden emberölés újabb átkot helyez a szülőkre, orvosokra, kórházakra, hazánkra.

A világ 40 országában hosszú évek óta, Magyarországon 2017. szeptemberétől kezdve tartunk 40 napos imát, böjtöt és csendes jelenlétet  egy abortuszt is végző intézmény előtt. 

Idén február 22-től április 2-ig, Hamvazószerdától Virágvasárnapig 40 napon át imádkozunk a megszületendő babákért, édesanyjukért, az orvosokért, és a magzatgyilkosságok megszűnéséért óránkénti váltásban.

Kérjük, hogy lakóhelyeden Te is szervezz közös imát ezzel az imaszándékkal, illetve vállalj jelenlétet a budapesti, vagy a debreceni helyszinek valamelyikén és kérjük szentmisék felajánlását ezzel az imaszándékkal!

A közös imák megszervezéséhez örömmel nyújtunk segítséget.

Lehet az alkalom egy napos, egy hetes, vagy hosszabb is. A budapesti helyszin  a mellékelt plakátokon olvasható.  Debrecenben is tart a készülődés, várják az imádkozókat a Szent II. János Pál Intézetben (Füredi u. 6). Jelentkezés: janospalintezet@gmail.com

S végül egy video a férfiról, az abortusz harmadik szereplőjéről. Nézzétek meg! (A videot az elején állítsd vissza a film kezdetére!)


“Vannak akik azért mennek nőgyógyásznak, hogy ezt gyakorolják. Az abortusz eredetileg egy véráldozat, tehát teljesen spirituális. A legtisztább gyermeki vér, ráadásul az anyja engedélyével. Kérésére!

Ettől erősödik a Gonosz jelenléte a világban, tehát az abortusz nem egy kérdés, hanem mindent eldöntő alapkérdés.”

Letölthető anyagok:

2023 tavaszi ima

2023 tavaszi plakát

Imatémák 2023 tavasz

 

Létrehozva 2023. február 8.