Életvédelem

Amikor a baba csodálatosan meghálálja anyjának az áldozatvállalást

alt

Az anya-gyermek kapcsolat egy olyan lelki és fizikai kötelék, amely mélyebb, mint gondolnánk...

Az anya-gyermek kapcsolat bensőséges és érzelmi. Az anya szeretetből mindent megad a méhében fejlődő csecsemőnek. Az ilyen megható törődés és áldozatvállalás magyarázza az anyaság egyetemes megbecsülését. Ez magyarázhatja a baloldal ellenszenvét is, amely gyűlöli a függőség minden kapcsolatát, és a várandósságot a nő szabadsága korlátozásának tekinti.

Share
Bővebben...

Az abortusztabletta hatásáról

Forrás: csaladtudomany.hu
Share

A Lélek szava | Abortusz után – Bocsáss meg magadnak! (Isten már megtette)

"Azért kell erről beszélni, mert ezt a kérdést nagyon sok hazugság veszi körül, és gyerekek halnak bele abba, hogy az édesanyjuk egy rossz döntést hoz, amibe aztán belehal ő is, ahogy ez velem is majdnem történt” – Olaj Anett, férjével Dáviddal megrendítő őszinteséggel beszélnek az abortusz saját életükben megtapasztalt következményeiről és a gyógyulásról.

Share
Bővebben...

A texasi szívhangtörvény jóval több mint 10,000 csecsemőt mentett meg az abortusztól

alt

Csütörtökön a Journal of the American Medical Association (JAMA) című folyóiratban jelent meg egy tanulmány, amely a texasi szívhangtörvény hatását elemzi. A törvény 2021. szeptember 1-jén lépett hatályba, és a magzati szívhang észlelése után, általában a várandósság hatodik hetétől védi a magzatot.

A JAMA tanulmánya a 2016 és 2022 közötti havi születési adatokat elemezte mind az 50 szövetségi államban és a DC körzetben. Megállapította, hogy a Heartbeat Act 2022 áprilisa és 2022 decembere között 9 799 további szüléssel járt együtt Texasban. Röviden, a texasi Heartbeat Act havonta több mint 1000 életet ment meg.

Share
Bővebben...

Mentsd el a dátumot: az abortusz elleni második világnap szeptember 8-án lesz

alt

(LifeSiteNews) - Az első abortuszellenes világnap létrehozása után - amely nemcsak Olaszországban, hanem a világ számos más részén is kiváló visszhangot kapott a katolikus lakosság részéről - újra előterjesztjük ezt a fontos kezdeményezést az ártatlan élet védelmében, amely reményeink szerint idővel állandó és tartós találkozóvá válhat.

Share
Bővebben...

Védtelenül (Unprotected, 2018)

alt

A „Védtelenül” című dokumentumfilm VI. Pál, az abortusztabletta és a szexuális forradalom történetét meséli el.

„VI. Pál pápa annak lényegére tapintott rá, hogy mit jelent embernek lenni” – mondja Don Johnson filmrendező. „Ahogy azt a filmben megpróbálom bemutatni, a fogamzásgátlásról szóló vita valójában a szex és a szerelem értelméről, és a vita végső soron az élet értelméről szól.”

A „Védtelenül” egy dokumentumfilm VI. Pál pápáról, a „Humanae Vitae”-ről és a szexuális forradalom pusztító hatásairól. A filmet Don Johnson írta és rendezte, és az Ignatius Press forgalmazza.

Share
Bővebben...

Az ölelés, amely megmentett egy életet

eletmento oleles

1995-ben az ikrek, Kyrie és Brielle Jackson 12 héttel a terminus előtt, azaz 28 hetes várandósság után jöttek a világra, és mindketten csak körülbelül 2 kilót nyomtak. Külön inkubátorba helyezték őket. Az egyikük nem gondolták, hogy várhatóan túléli. Kritikus állapotba került. A szívverése emelkedett, miközben az oxigénszintje jelentősen csökkent. Úgy készültek, hogy elveszítik őt.

Share
Bővebben...

Asszisztált öngyilkosság – a gonoszt "jónak" nevezni

alt

A Good [Jó] mű darabjában C. P. Taylor John Halder, az 1930-as évek Németországának irodalomprofesszora kitalált történetét meséli el.[1] A háztartási kötelezettségek, különösen az idős, ágyhoz kötött anya gondozásának követelményei miatt Harder regényt ír az eutanáziáról, amely felhívja rá a náci kormány figyelmét. A cselekmény ezután Halder fokozatos alászállását követi a halál kultúrájába – az együttműködéstől a bűnrészességig és végül az emberiség elleni bűncselekményekben való aktív részvételig. Taylor szerint Halder motivációi minden lépésnél jók – a pokolba vezető útja jó szándékkal van kikövezve.

Share
Bővebben...

A valaha rögzített legtisztább MRI kép egy magzatról

Share

UNFPA: Az internetes abortusz korlátozása erőszak

alt

WASHINGTON, D.C., április 15. (C-Fam) Bár az ENSZ Közgyűlés soha nem hagyta jóvá azt a nézetet, hogy az abortusz emberi jog, az ENSZ emberi jogi testületei többször is azt állították, hogy az. Ezek az emberi jogi testületek azt is állítják, hogy az abortuszhoz való hozzáférés megtagadása a nők elleni erőszak egyik formája, vagy ahogyan mostanában nevezik, „gender alapú erőszak”.

Share
Bővebben...

Programajánló

Dr. Gál Péter atya lelkigyakorlata

október
péntek
20
A lelkigyakorlatok tanításokból és egyéni beszélgetésekből épülnek fel. Céljuk, hogy a napi szentmis…
18 nap múlva

Párkapcsolati Műhely Nagy Péterrrel és Judittal - …

október
szerda
25

23 nap múlva

Dr. Gál Péter atya lelkigyakorlata

november
csütörtök
9
A lelkigyakorlatok tanításokból és egyéni beszélgetésekből épülnek fel. Céljuk, hogy a napi szentmis…
38 nap múlva

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.