Életvédelem

Ne avatkozzunk közbe, inkább segítsük a természetes folyamatokat!

alt

Példaképünk dr. Dékány Ágnes nőgyógyász

„Mert az ember érkezése erre a világra így lett kitalálva”

Már a rendelőbe belépve bizalom hatja át az embert, el is felejti, hogy nőgyógyászhoz érkezett. Aztán belép dr. Dékány Ágnes, és a kedves arc további bizalmat önt a páciensbe. Mai példaképünk olyan szülész-nőgyógyász, aki hisz a nő anyává válásának természetes, háborítatlan módjában, a fogantatás pillanatától kezdődő élet védelme pedig a szívügye. A szülést, a születést csodaként éli meg minden egyes alkalommal. Dékány Ágnes négygyermekes anyaként vall a hivatás és a családi élet összeegyeztetéséről, a szakma örömeiről és kihívásairól.

Share
Bővebben...

A WHO Kínát és az abortuszt támogatja

alt

Trump befejezi a kapcsolatot a WHO-val, ahol a koronavírus pénzeket akarták felhasználni csecsemők megölésére az abortusz során

Donald Trump elnök véget vetett Amerika kapcsolatának a WHO-val, az egészségügyi világszervezettel, amely kontár módon kezelte a koronavírusra adott válaszát.

A WHO-t azzal vádolják, hogy hazudik a világnak a koronavírusról, és tűz alá került azért, mert azt állította, hogy a csecsemők abortusz során történő megölése valamilyen okból létfontosságú eljárás, miközben a világ a koronavírus járvánnyal foglalkozik.

Share
Bővebben...

"Egész nemzetek pusztulnak el"

Részletek Isaac Mary Relyea atya (Fatima Center) előadásából (Forrás: www.youtube.com/watch)
Fatimában a Szűzanya második titokként a következő profetikus üzenetet közvetítette 1917 nyarán: „Oroszország […] tévtanait az egész világon elterjeszti, háborúkat és az Egyház üldözését idézi elő. A jókat megkínozzák, a Szentatya sokat fog szenvedni, és egész nemzetek pusztulnak el..." (Forrás: www.magyarkurir.hu/hirek/megjelent-micha…).

Share
Bővebben...

Az egyház tiltakozik a Norvégiában hozott új biotechnológiai törvény ellen

alt

A norvég parlament elfogadta a biotechnológiai törvény módosítását, ezzel engedélyezve az egyedülálló nőknek a mesterséges megtermékenyítést és a petesejt-adományozást. A norvég püspökök hevesen tiltakoznak a döntés ellen, mert az eltörli a gyermekek emberi jogait.

Share
Bővebben...

„Mi az ártalmas abban, ha képeket látsz olyan dolgokról, amit támogatsz?”

altKatie Somers bejegyzése a Twitteren

Beszéltem ma ezzel a doktornővel. Azt mondta: „Ezek a képek ártalmasak a társadalomra.” Megkérdeztem tőle, támogatja-e az abortuszt, mire azt válaszolta, hogy igen. Megkérdeztem: „Mi az ártalmas abban, ha képeket lát olyan dolgokról, amit támogat?”

Azt mondta: „Téves információkat terjesztenek.” Azt mondtam erre: „Ez nem ábrázolja pontosan az abortusz végrehajtását?” Azt válaszolta: „Azok a nők, akiknek szükségük van ezekre az eljárásokra és megkapják ezeket, nem látják ezt a nézőpontot.”

Share
Bővebben...

Abortuszforródrót világjárvány idején

alt

Rengeteg vicc van a kijárási korlátozás és az enyhén javuló demográfiai mutatók közti összefüggésekről, de sokadmagammal csendben reménykedem, hogy ezeknek talán lesz valós alapjuk is. Ennek ellenére vannak köztünk olyanok is, akik ebben a helyzetben nem a kis reménysugarat vélik felfedezni, hanem az emberi méltóságuk és nemi jogaik megsértésé­re irányuló összeesküvést. A járvány okozta mozgáskorlátozás és az orvosi ellátásban is megmutatkozó intézkedések ugyanis nehézségeket gördítenek olyanok elé is, akik terhességmegszakításon gondolkoznak.

Share
Bővebben...

Az abortusz a halál első oka a koronavírus járvány alatt, világszerte 10,5 millió csecsemőt öltek meg

alt

A társadalom óriási áldozatokat hozott az elmúlt néhány hónapban, hogy megmentse a legsebezhetőbb embereket a koronavírustól.

Az embereket otthonmaradásra kényszerítették. A vállalkozások, az egyházak és az iskolák bezártak, és a vezetők hatalmas erőforrásokat fordítottak a vírus terjedésének megakadályozására és azok gyógyítására, akik elkapták a betegséget.

Share
Bővebben...

Miért nem engednek örülni egy kismamát?

alt

MEGTARTJA - ez a felirat óriás betűkkel ott virított a kartonomon a nőgyógyász rendelőjében egész terhesgondozás alatt. Pedig nem kiscicát találtam az út szélén...

Share
Bővebben...

Június 4., a kétszeres veszteség napja

Abortusz 2 4

A „mi lett volna, ha…?” történelmietlen kérdés, mégis mindig ott kísért a múlt traumáit hordozó utódok lelkében. A trianoni békediktátumra gondolva ugyanúgy felmerül bennünk, ahogy annak a jogszabálynak a kapcsán, amely 1956-nak a trianoni döntéssel megegyező nyár eleji napján lépett hatályba, és a magyar történelem során elsőként engedélyezte szinte korlátozás nélkül a nem kívánt terhességek művi megszakítását.

Share
Bővebben...

„Az abortusz nem alapvető egészségügyi ellátás, nem kezel betegséget”

alt

Az egyik vezető szülész-nőgyógyász eloszlatta a mítoszt arról, hogy az abortusz „alapvető” egészségügyi ellátás, mivel az abortuszipar a bíróságon harcol, hogy folytathassák az elektív [választott időpontban történő, tervezett. A szerk.] abortuszt a globális világjárvány idején.

Dr. Christina Francis, aki Indiana államban praktizál és az Életvédő Szülészek és Nőgyógyászok Amerikai Szövetségének elnöke, azt mondta, hogy az orvosok az ország egész területén elhalasztják az orvosi beavatkozásokat az erőforrások megóvása és a betegek koronavírus elleni védelme érdekében.

Share
Bővebben...

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.