Életvédelem

A brazil államügyész célba vette az Egészségügyi Világszervezet abortusz irányelveit

alt

Az AzMina online magazin „Hogyan lehet biztonságos az abortusz?” jelentésének borítóképe

NEW YORK, október 11. (C-Fam) Brazil államügyészek bűnügyi nyomozást indíthatnak egy magazin ellen, mely az illegális abortuszokat népszerűsítette az Egészségügyi Világszervezet ellentmondásos irányelvei alapján.

Share
Bővebben...

A mosoly az életvédelem leghatékonyabb módja

alt

A nap legvidámabb és leginspirálóbb életvédő története

Néha az életvédelem leghatékonyabb módja az, ha egyszerűen mosolyogva kilépsz az utcára. Voltam már életvédő meneten, imádkoztam klinikák előtt, írtam már újságcikkeket, és levelet a szerkesztőnek. És tíz gyermekem van. Mégis a legerősebb bizonyságot akkor tettem az élet védelme mellett, mikor semmi mást nem akartam tenni, minthogy elűzzem magányosságomat.

Share
Bővebben...

Két test, egy döntés

alt

Életvédelem. Mit is jelent ez? A fogantatástól a természetes halálig tartó élet védelmét jelenti. Ebbe elég sok minden beletartozik, de leginkább a magzati élet védelmével kapcsolatban szoktuk felhozni. Két fő álláspont létezik a témával kapcsolatban: a pro-life, illetve a pro-choice. Azaz az életpárti és a döntéspárti (amit inkább úgy mondanék, hogy abortuszpárti) csoport. Azt hihetnénk, fölösleges erről beszélni, hiszen annyi más fontos téma van a világon, de érdemes tudni, hogy ma Magyarországon egy évben 90 ezer születésre kb. 30 ezer abortusz jut. Azaz minden negyedik gyermeket abortálnak.

Share
Bővebben...

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.