Életvédelem

Magzatszövetet használó vakcinák: 12 hibás feltételezés

alt

 2021.április 1. – Az MMR [1] vakcinához hasonlóan az Oxford/AstraZeneca és a Johnson & Johnson COVID-19 vakcinát is abortuszból származó sejtvonalakból állítják elő [2] – ezzel szemben a Moderna és a Pfizer vakcinái esetében a teszteléshez használták fel ezeket. [3]

Share
Bővebben...

Ez most a közösségi média legszebb képe

alt

Egy 20 hetes, meg nem született gyermek arca, majdnem félúton, születés előtt. Nem mag, esőcsepp vagy magzat .... hanem egy kis ember. Egy csoda, amelyet Isten teremtett és személy, melyet saját képére alkotott.

Forrás: gloria.tv

Share

A UNICEF elősegíti az abortuszt, az LMBT jogokat és az átfogó szexualitás oktatását

alt

NEW YORK, augusztus 6. (C-Fam): Az ENSZ gyermekügynöksége felhatalmazást kér az ENSZ tagállamaitól az abortusz, a fogamzásgátlás és az LMBT-jogok előmozdítására.

Az ENSZ gyermekjogi ügynökségének (UNICEF)  előzetes stratégiai tervezete tartalmazza a „szexuális és reproduktív egészség és jogok” hirdetését - ez a kifejezés széles körben ismert, ideértik az abortuszt, az LMBT-jogokat, valamint az „átfogó szexualitás oktatását”.

Share
Bővebben...

Az életvédőknek „harcra késznek” kell lenniük, hogy megvédjék a családot

alt

WASHINGTON – A katolikusoknak „harcra késznek” kell lenniük, hogy megvédjék a családot és a hitet, mondta Deirdre Byrne nővér egy nemzetközi életvédő konferencián, április 30-án.

Byrne nővér, aki a Jézus és Mária Szent Szívének kis Munkásai rend tagja, sebész és az amerikai hadsereg nyugalmazott ezredese. Saját közössége elöljárójaként szolgál és dolgozik egy orvosi klinikán Washingtonban.

Share
Bővebben...

Soha nem látott videó, amely feltárja az élet csodáját az anyaméhben

 alt

A Live Action világszínvonalú vizuális művészekkel és orvosi szakértőkkel, köztük szülész-nőgyógyászokkal együttműködve megálmodta azt a videót, amely betekintést enged a világnak az anyaméh belsejébe. Ez a valaha készült legrealisztikusabb és orvosilag a legpontosabb animációs ábrázolás, amely a magzati fejlődést mutatja be, soha nem látott részletességgel. A videó gyönyörűen dokumentálja a „születés előtti élet” legfontosabb mérföldköveit, tanúbizonyságot téve arról, hogy a meg nem született gyermekek is érző emberek, akiket sokszor hidegvérrel legyilkolnak.

Share
Bővebben...

40 milliárd dollár a születendő gyermekek és a család ellen

African women

Ez egy hatalmas katasztrófa a fejlődő világban élő keresztény családok számára. Az ENSZ nemrégiben befejezett, Generation Equality Forum [generációs egyenlőség fórum] elnevezésű ülésén összesen 40 milliárd dollárt ígértek a születendő gyermekek és a család ellen szerte a világon.

Az ENSZ tagállamok és más közintézmények 21 milliárd dollárt vállaltak. A magánszektor 13 milliárd dollárt vállalt. Az olyan filantrópok, mint Bill Gates, 4,5 milliárd dollárt, a nemzetközi szervezetek pedig 1,3 milliárd dollárt vállaltak.

Share
Bővebben...

Az „anya” szó nem sértő

alt

 A katolikus egyháznak ezt kellene mondania

Megszoktam, hogy próbálom megérteni a Katolikus Egyházat. Áttértem a katolicizmusra, és a katolikus eszméknek néha kell egy kis idő, hogy világossá váljanak. A gyanús ellenszenvből indulok ki, de ha kivárok, megtapasztalom, hogy a legfurcsább dolgok is helyükre kerülnek. Ebben a türelmes zavarodottságban várom az év eleje óta, hogy Anglia és Wales katolikus püspökei felszólaljanak az „anya” szó védelmében, és kimondják azt az egyszerű, jelentéktelen tényt, hogy csak a biológiai nők szülnek. Amerikából, az egyetemekről, minden nagy cég HR részlegéről érkezik nyomás a „nem alapú nyelv” ellen. A reflexszerű válasz az, hogy te egy fasiszta vagy, vagy kifejezetten „szélsőjobbos”, ha visszaszólsz.

Share
Bővebben...

Szóval terhes lettél...

A CHOICE 42 motivációs kisfilmje az abortusz előtt álló nők számára. Magyar felirattal

Share

A katolikus püspök megtagadja a szentáldozást a demokrata politikustól

alt

A jelentések szerint hétvégén Peter Baldacchino katolikus püspök Las Cruces-ben megtagadta a szentáldozást egy abortuszpárti új-mexikói törvényhozótól.

A Daily Caller jelentése szerint Új-Mexikó állam szenátora, Joe Cervantes (Demokrata, Las Cruces), azt mondta szombaton, hogy a püspök megtagadta tőle, hogy részesüljön a szentáldozásban, „politikai tisztsége” miatt.

Share
Bővebben...

Az abortusztabletta használatával a nő otthona abortuszmalommá változik

alt

A kémiai abortusz az abortusz eszközeinek feltörekvő csillaga. Használatát 2000-ben engedélyezték az USA-ban, jelenleg az abortuszok 40 százaléka ezzel történik.

2021. május 25. (LifeSiteNews) — Nem ritka, hogy az abortuszon átesett nők 10, 20 vagy akár 30 évet várnak arra, hogy segítséget kérjenek a gyermekük elvesztését oly gyakran kísérő váratlan érzelmi trauma kezelésében. Azok a nők, akik a kémiai abortusz mellett döntenek, sokkal korábban keresik az olyan, abortusz utáni gyógyító programokat, mint amilyen a Ráhel szőlőskertje. A bizonyosság, hogy szörnyű hibát követtek el, gyorsan érkezik, és nem lehet racionalizálni „az én választásom volt” mantra alatt.

Share
Bővebben...

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.