Életvédelem

Asszisztált öngyilkosság – a gonoszt "jónak" nevezni

alt

A Good [Jó] mű darabjában C. P. Taylor John Halder, az 1930-as évek Németországának irodalomprofesszora kitalált történetét meséli el.[1] A háztartási kötelezettségek, különösen az idős, ágyhoz kötött anya gondozásának követelményei miatt Harder regényt ír az eutanáziáról, amely felhívja rá a náci kormány figyelmét. A cselekmény ezután Halder fokozatos alászállását követi a halál kultúrájába – az együttműködéstől a bűnrészességig és végül az emberiség elleni bűncselekményekben való aktív részvételig. Taylor szerint Halder motivációi minden lépésnél jók – a pokolba vezető útja jó szándékkal van kikövezve.

Share
Bővebben...

Időbe fagyasztva: emberi embriók sorsa

alt

Az IVF-ipar egyik súlyos bűne, hogy a „Rip Van Winkle” [Irving Washington író novellahőse] emberi embriókat hibernált életmódban tartják fogva.

Képzeld el, amikor megtudod, hogy egy vagy két évvel a nő után fogantál meg, aki téged megszült..., és hogy három évtizedig egy klinika fagyasztójában rekedtél, mielőtt a világra jöttél volna. Ez a sorsa azoknak az ikreknek, akik 2022 októberében születtek, miután 1992-ben mesterséges megtermékenyítéssel (IVF) fogantak, embrióként lefagyasztották, majd örökbe fogadták őket.

Share
Bővebben...

UNFPA: Az internetes abortusz korlátozása erőszak

alt

WASHINGTON, D.C., április 15. (C-Fam) Bár az ENSZ Közgyűlés soha nem hagyta jóvá azt a nézetet, hogy az abortusz emberi jog, az ENSZ emberi jogi testületei többször is azt állították, hogy az. Ezek az emberi jogi testületek azt is állítják, hogy az abortuszhoz való hozzáférés megtagadása a nők elleni erőszak egyik formája, vagy ahogyan mostanában nevezik, „gender alapú erőszak”.

Share
Bővebben...

Hogy a babák megszülethessenek...

 abortion hun

2021-ben a KSH adatai szerint elhunyt 155.000 honfitársunk, és született 93.000 baba. A meg nem született babák száma 36.600.  Ebből 22.000 volt a magzatgyilkosság áldozata.

Vagyis az év minden napján több, mint 60 magzatot ölnek meg orvosaink Magyarországon édesanyjuk kérésére.

Share
Bővebben...

Hat érv a fogamzásgátlás ellen

alt

1) Isten terve a házastársi ölelésre

Olvasd el a Humanae Vitae 12. fejezetét. Isten határozza meg az erkölcsöt, hogy mi a helyes és mi a helytelen, nem az ember.

„Az Atya tudja a legjobban.”

Isten tervezte a szexualitásunkat: a férfi és a nő, mint emberi nem az Ő terve. Ez Isten terve; nem az enyém, nem a tiéd, nem Susané.

Mi testi lények vagyunk, nem pedig szellem-lények. Szexuális lények vagyunk. Nincs harmadik nem; nincs alternatív életmód.

Share
Bővebben...

Egykori embrió vagyok...

alt

Forrás: gloria.tv

Share

Az abortuszklinikából bútorüzlet lesz

alt

JACKSON (LifeSiteNews) – Hivatalosan is bezárt a Mississippi állam életvédő törvényének megtámadásának középpontjában álló abortuszklinika, amely végül a Roe kontra Wade ítélet hatályon kívül helyezéséhez vezetett.

A Jackson Women's Health Organization megtámadta a 15. héten történő abortuszok tilalmát a szövetségi államban, ami végül a 2022 júniusában meghozott Dobbs kontra Jackson  USA Legfelső Bíróság (SCOTUS) döntéséhez vezetett, amely hatályon kívül helyezte a Roe-t, és ezzel visszaadták az abortusz kérdést a szövetségi államok hatáskörébe.

Share
Bővebben...

Amikor hirtelen megszűnik az az abortusz értelme

alt

A Roe kontra Wade ítélet idején főiskolás voltam – egy háborúellenes, anyaföld-barát, feminista, hippi főiskolás. Abban a bizonyos januárban éppen kihagytam egy fél évet, Washington belvárosában éltem, és önkéntesként dolgoztam az Off Our Backs nevű feminista „földalatti újságnál.” Ahogy sejthető, határozottan az abortusz legalizálása mellett álltam. Az autómon lévő lökhárítómatrica felirata ez volt: „Ne szenvedj tévhitben; legalizáld az abortuszt!”

Share
Bővebben...

A mesterséges megtermékenyítés gonosz iparág, amely arra épít, hogy hamis reményt adjon el kétségbeesett nőknek

alt

(LifeSiteNews) - Novemberben írtam egy cikket arról a szomorú történetről, hogy Jennifer Aniston színésznő IVF-t (in vitro megtermékenyítést) alkalmazott, hogy később gyermeket vállaljon, és arról a sajtónak tett megjegyzéséről, hogy kétségbeesve azt kívánja, bárcsak valaki azt mondta volna neki, hogy „fagyassza le a petesejtjeit.”

Share
Bővebben...

Az én angyalom nemi erőszakból született - Louise története

Forrás: Choice 42 Youtube csatorna

Share

Programajánló

Anthony atya Magyarországon

május
kedd
30

Szeretettel és nagy örömmel küldöm Anthony Parankimalil Szent Vincés Rendi szerzetes at…
6 nappal ezelőtt

Dr. Gál Péter atya lelkigyakorlata

június
csütörtök
22
A lelkigyakorlatok tanításokból és egyéni beszélgetésekből épülnek fel. Céljuk, hogy a napi szentmis…
17 nap múlva

Dr. Gál Péter atya lelkigyakorlata

augusztus
csütörtök
24
A lelkigyakorlatok tanításokból és egyéni beszélgetésekből épülnek fel. Céljuk, hogy a napi szentmis…
80 nap múlva

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.