Életvédelem

"Drága Mama" - egy meg nem született kislány dala

A LifeSiteNews TV büszkén mutatja be első zenei videoklip produkcióját: "Drága Mama!"

Az eredetileg az LSN adományozója, Paul Lubanski által írt és komponált "Dear Mom" egy meg nem született lány levele édesanyjának, amelyben arra kéri, hogy ne éljen az abortusz lehetőségével.

Share
Bővebben...

15 tény a 15 hetes magzatról

alt

A Charlotte Lozier Intézet új jelentéséből kiderül, hogy a 15 hetes magzat messze nem egy „szövetdarabka”

Amikor a Legfelsőbb Bíróság december 1-jén meghallgatja a Dobbs kontra Jackson Women's Health Organization ügy érveit, a bírák egy kulcsfontosságú kérdésre fognak összpontosítani: a magzat „életképességére”.

Share
Bővebben...

„Bár abortuszom volt, az abortált gyermeknek az édesanyja maradtam”

Adásunkban az élet kezdetéről, az abortuszról és annak következményeiről, a gyógyulásról beszélgetünk; vendégeink Olaj Anett filozófus, bölcsész, öt gyermekes édesanya, aki fiatalkorában maga is abortuszon esett át; illetve Máthé Zsuzsa történész, jogász, újságíró, a Szent István Intézet vezetője, négy gyermekes édesanya.

Share

Aki abortuszpárti, legyen kötelezőoltás-párti is

A kormányzati kötelező oltásokról szóló nemzeti szintű beszélgetések során sokan megkérdőjelezték, hogy azok, akik azt mondják, hogy abortuszpártiak, miért támogatják a kötelező oltásokat is. Vajon az "én testem, az én választásom" általános jelmondat vonatkozik-e a COVID-19 oltóanyagra?

Forrás: Students Say ‘My Body My Choice’... Until it Comes to Vaccine Mandates - YouTube

Share

75 ezer abortusz után lett életvédő

alt

2021. február 21-én, 84 éves korában rákban meghalt Bernard N. Nathanson amerikai orvos, aki élete első felében rengeteg abortuszt hajtott végre, majd abortuszellenessé vált és katolicizált. Nevéhez köthető számos film és kötet, közülük a leghíresebb a Néma sikoly.

Nathanson 75 ezer abortuszt hajtott végre. Az első abortusszal kapcsolatos élménye az volt, amikor a saját barátnője abortuszát kifizette, később pedig egy másik barátnőjén ő maga hajtotta végre a műtétet, így abortálva a saját gyermekét. „Ez szolgált bevezetésként számomra az abortusz sátáni világába” – írta később. Az „abortusz-üzletbe” 1968-ban vonódott be komolyabban.

Share
Bővebben...

Abortuszpártiból életvédő

Dr. Anthony Levatino abortusz doktor tanúságtétele az életvédővé válásról

Forrás: gloria.tv

Share

Az abortuszhoz való jog az abortuszpárti férfiak joga

Az abortuszhoz való jog az abortuszpárti férfiak joga.
Nem arról van szó, hogy mit akarnak a nők, soha nem is volt az.
Az abortusz a férfiakról szól - az abortuszpárti férfiakról.
Szóval hölgyeim, köszönjük, hogy eljöttek.

Share
Bővebben...

Te miért vagy életvédő?

alt

Share

Petesejt kizsákmányolás

alt

A meddőségi ipar az Egyesült Államokban több milliárd dolláros üzletté nőtte ki magát. Mi a fő árucikk? Emberi petesejtek. A világ minden táján fiatal nőket keresnek meg hirdetésekkel - egyetemi hirdetőtáblákon, a közösségi médiában, online hirdetésekben -, melyekben akár 100 000 dollárt is kínálnak "adományozott" petesejtjeikért, hogy "segítsenek valóra váltani valakinek az álmát".

Share
Bővebben...

Katolikus anyaság és életvédelem

alt

Rebecca Athayde katolikus anya Brazíliában, aki nem volt hajlandó elvetetni a gyermekét, amikor az orvosok közölték vele, hogy az szívbeteg. Megszülte, és imádsággal és szeretettel kísérte a kis Mathew-t az utolsó leheletéig.....

Share
Bővebben...

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.