A szexuális nevelési programok szexualizálják a gyermekeket

Cline-t a Planned Parenthood abortuszklinikai hálózat szexuális nevelési igazgatója mentorálta Austinban. Az egyik első dolog, amit megtanult, hogyan kell bánni akár egy tízéves gyermekkel.

WASHINGTON — Egy korábbi szexuális nevelési oktató kérdőre vonja a Planned Parenthood hálózatot azért, mert a „gyermekek szexualizálják”, a szülőket „nem helyezik képbe”, és a meg nem születetteket dehumanizálják. Azt mondta, hogy van tudomása minderről, mert kiképzést kapott az ország legnagyobb abortuszszolgáltatójától.

Monica Cline, akit a Planned Parenthood tanított és képezett ki, most életpárti támogató és az It Takes a Family alapítója. Megtapsolta a közelmúltban az Iowa Legfelsőbb Bíróság döntését, amely kimondja, hogy az állam blokkolhatja a Planned Parenthood szexuális oktatási programjait, melyet szövetségi támogatásokból finanszíroznak az állami iskolákban. Bírálta a Planned Parenthood munkáját Iowában és szerte az országban.

Cline elismerte a „jelentős” döntést Iowában, az EWTN Pro-Life Weekly július 8-i adásában.

„Ezek a programok valójában azért jönnek létre, hogy megtanítsák a gyerekeket a szexualitásra annak érdekében, hogy szexuálisan aktívvá váljanak” – mondta. Egyéb aggodalmak mellett hozzátette, hogy ezek „egyáltalán” nem tartalmazzák az önmegtartóztatást.

„Ezek a programok a gyermekek szexualizálásáról szólnak és az abortuszhoz vezetik őket” – figyelmeztetett. Elmondta, hogy ma „az átfogó szexualitás oktatása a gyermekek behálózásáról szól”, és ezt úgy használják, mint „az abortuszhoz vezető marketing eszközt.”

Cline-t a Planned Parenthood szexuális nevelési igazgatója mentorálta Austinban. Az egyik első dolog, amit megtanult, az volt, hogyan kell bánni akár egy 10 éves gyermekkel.

„Látnod kell őket, és rájössz, hogy szexuálisan aktívak, és ha nem, akkor azok lesznek” – mondta a mentora. „Szexuálpedagógusként az a feladatunk, hogy megtanítsuk őket a szexualitás minden formájára annak biztosításához, hogy csökkentsék a saját kockázatukat.”

„Az ő filozófiájuk és gondolkodásuk a gyermekeinkről erősen szexualizált” – hangsúlyozta Cline. „Úgy gondolják, hogy az önmegtartóztatás nevetséges. Úgy tekintenek a szülőkre, mint a szolgáltatás akadályára.”

Míg Cline egyetértett abban, hogy az abortusz a család szétbomlása, hangsúlyozta, hogy „minden a szexuális neveléssel kezdődik”.

„Ez arról szól, hogy a szülők ne legyen képben, és biztosítsuk azt, hogy ezek a gyerekek ne csak a házasságon kívüli szex aktusával dehumanizálják magukat, hanem az abortuszon keresztül dehumanizálják a születendő gyermeket is” – mondta.

A cikk forrása angol nyelven

Létrehozva 2021. július 13.