LMBTQ-propagandát tol a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány

Kanadában pedig teljesen szülőellenessé váltak az iskolák.

Két fiú is lánnyá operáltatta magát egy osztályban Kanadában. „Elhitték a propagandát és nem volt szülői visszatartó erő. A világ legújabb hazugsága magával sodorta őket.

 

Most már sem, mint nő, sem, mint férfi nem tudnak létezni. Ki lehet mondani, emberi mivoltuktól fosztották meg őket” – idézett egy Kanadából hazatelepült négygyermekes családanyát Földi-Kovács Andrea a Hír TV Credo című műsorában.

Szakállas Katalin, négygyermekes családanya – akinek könyvéből a műsor elején Földi-Kovács Andrea idézett – a Kanadában tapasztaltakról könyvet is írt Anyának lenni Kanadában címmel. A szerző megjegyezte, hogy négy gyermeket nevelni sehol sem könnyű, de Kanadában végképp nem az.Kanadában kiskortól egyetemig kötelező tananyag a gender, az LMBTQ-érzékenyítés, az iskolákban pedig eluralkodott a szülőellenesség, a szülő ugyanis csak maradi lehet.

Ha egy kislány például vonatozik az óvodában, akkor rögtön elkezdik az átműtő procedúrát. A műsor második részében Szilvay Gergely, a Mandiner főmunkatársa volt a vendég, akivel a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány vidéki iskolákban való terjeszkedéséről szól, amelynek Yelon nevű honlapja az LMBTQ-ideológia advokátora, s a Kanadában már szétterjedt transzideológiát is terjeszti. Ennek ellenére mégis gyermekvédelmi programot vihetett az alapítvány a pannonhalmi bencés gimnáziumban. Ennek okai is szóba kerültek a műsorban.

Forrás – itt lehet megtekinteni az adás videofelvételét is

Létrehozva 2020. január 18.