Katolikus ördögűző: „A transzneműség teljes körű támadás az anyaság ellen”

alt

(CNS News.com) -- A családról szóló 2023. január 8-i prédikációjában Fr. Chad Ripperger katolikus pap és exorcista kifejtette, hogy a „transzneműség” közvetlen támadás „az anyaság ellen”, és hozzátette, hogy „az egész feminista mozgalom támadás az anyaság ellen.”

Fr. Ripperger a wisconsini Madisonban, a Pine Bluff-i Szent Mária katolikus templomban szólt  a hívekhez.

Miközben a házasságról beszélt és arról, hogy kultúránk folyamatosan támadja azt, Fr. Ripperger ezt mondta: „Az olyan dolgok, mint a transzneműség, teljes körű támadás az anyaság ellen. Az emberek általában ezt nem illesztik össze. Miért ez [az anyaság elleni támadás]?”

„Minden nő, aki átesik egy nemváltó műtéten, nem tud többé gyermeket szülni” - mondta.  „Bármelyik férfi, aki nővé válik - legalábbis a modern technológia által -, nem szülhet gyereket.”

„Tulajdonképpen az egész feminista mozgalom az anyaság elleni támadás, ami őszintén szólva az egyik legmagasztosabb és legcsodálatosabb hivatal, amit Isten valaha is teremtett” - mondta a pap.

„Az erényes nő a legcsodálatosabb Isten összes teremtménye közül” - folytatta.  „Vissza kell tehát emelnünk méltó helyére az anyaságot és a feleség tisztségét. Újra kell építenünk a házasságot. Azért van teljes támadás alatt, mert a démonok tudják, hogy a házasság, vagyis a család a társadalom építőköve - nem pedig az egyén. A család a társadalom építőköve.”

„Ha tönkre tudod tenni a családi életet, akkor de facto elpusztítod a kultúrát” - mondta Ripperger atya. „Lerombolták [a feministák] az anyaság nagyszerűségét és azt, hogy mit jelent valójában nőnek lenni.”

„Most azt is látjuk - tette hozzá -, hogy teljes mértékben támadják a férfiasságot, mert a démonok abszolút gyűlölik az Atya Istent, és azt a tényt, hogy a férfiak az Atya Isten képmásai.”

A teljes prédikáció megtekintéséhez kattintson ide.

Fr. Ripperger teológiai és filozófiai diplomával rendelkezik, filozófiából pedig a római Szent Kereszt Pápai Egyetemen doktorált. A Fájdalmas Anya Társaságban teljesít szolgálatot a Colorado állambeli Keenesburgban, a Denveri Főegyházmegyében.

Forrás angol nyelven

Share

Programajánló

Szentlélek szeminárium

március
szerda
27

Tíz héten át tartó lelkigyakorlat, mely heti egyszeri közös alkalommal valamint a naponta 20…
8 nap múlva

Párkapcsolati Műhely Nagy Péterrel és Judittal - n…

március
szerda
27

8 nap múlva

Szentmise testi-lelki gyógyulásokért

április
szombat
13

Szeretettel hívunk és várunk egy szentmisére, melyet betegeink gyógyulásáért ajánl…
25 nap múlva

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.