Katolikus ördögűző: „A transzneműség teljes körű támadás az anyaság ellen”

alt

(CNS News.com) -- A családról szóló 2023. január 8-i prédikációjában Fr. Chad Ripperger katolikus pap és exorcista kifejtette, hogy a „transzneműség” közvetlen támadás „az anyaság ellen”, és hozzátette, hogy „az egész feminista mozgalom támadás az anyaság ellen.”

Fr. Ripperger a wisconsini Madisonban, a Pine Bluff-i Szent Mária katolikus templomban szólt  a hívekhez.

Miközben a házasságról beszélt és arról, hogy kultúránk folyamatosan támadja azt, Fr. Ripperger ezt mondta: „Az olyan dolgok, mint a transzneműség, teljes körű támadás az anyaság ellen. Az emberek általában ezt nem illesztik össze. Miért ez [az anyaság elleni támadás]?”

„Minden nő, aki átesik egy nemváltó műtéten, nem tud többé gyermeket szülni” - mondta.  „Bármelyik férfi, aki nővé válik - legalábbis a modern technológia által -, nem szülhet gyereket.”

„Tulajdonképpen az egész feminista mozgalom az anyaság elleni támadás, ami őszintén szólva az egyik legmagasztosabb és legcsodálatosabb hivatal, amit Isten valaha is teremtett” - mondta a pap.

„Az erényes nő a legcsodálatosabb Isten összes teremtménye közül” - folytatta.  „Vissza kell tehát emelnünk méltó helyére az anyaságot és a feleség tisztségét. Újra kell építenünk a házasságot. Azért van teljes támadás alatt, mert a démonok tudják, hogy a házasság, vagyis a család a társadalom építőköve - nem pedig az egyén. A család a társadalom építőköve.”

„Ha tönkre tudod tenni a családi életet, akkor de facto elpusztítod a kultúrát” - mondta Ripperger atya. „Lerombolták [a feministák] az anyaság nagyszerűségét és azt, hogy mit jelent valójában nőnek lenni.”

„Most azt is látjuk - tette hozzá -, hogy teljes mértékben támadják a férfiasságot, mert a démonok abszolút gyűlölik az Atya Istent, és azt a tényt, hogy a férfiak az Atya Isten képmásai.”

A teljes prédikáció megtekintéséhez kattintson ide.

Fr. Ripperger teológiai és filozófiai diplomával rendelkezik, filozófiából pedig a római Szent Kereszt Pápai Egyetemen doktorált. A Fájdalmas Anya Társaságban teljesít szolgálatot a Colorado állambeli Keenesburgban, a Denveri Főegyházmegyében.

Forrás angol nyelven

Share

Programajánló

Anthony atya Magyarországon

május
kedd
30

Szeretettel és nagy örömmel küldöm Anthony Parankimalil Szent Vincés Rendi szerzetes at…
Ma

Dr. Gál Péter atya lelkigyakorlata

június
csütörtök
22
A lelkigyakorlatok tanításokból és egyéni beszélgetésekből épülnek fel. Céljuk, hogy a napi szentmis…
23 nap múlva

Dr. Gál Péter atya lelkigyakorlata

augusztus
csütörtök
24
A lelkigyakorlatok tanításokból és egyéni beszélgetésekből épülnek fel. Céljuk, hogy a napi szentmis…
86 nap múlva

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.