Családvédelem

A tisztaság erénye

alt

"Tanítsd meg lányodnak, hogy a legértékesebb ékszer a tiszta, szeplőtelen test."

A tisztaságnak, melyet itt a házasságon kívüli intim szexuális kapcsolatoktól való tartózkodásként határozunk meg, az évszázadok során változott az elfogadottsága. Egyesek részéről tiszteletet vált ki, mások részéről pedig megvetést.

Share
Bővebben...

Elérhetők a Párkapcsolati kultúra és demográfia konferencia előadásai

cstsz konf logo

Kiemelkedő sikerrel zajlott a Párkapcsolati kultúra és demográfia című háromnapos nemzetközi konferencia, amely a Családtudományi Szövetség a Professzorok Batthyány Köre és az Európai Családtudományi Társaság társszervezésében valósult meg 2021. május 27-29. között. A magyar és angol nyelvű konferenciára több mint 800-an regisztráltak 48 országból. 

Share
Bővebben...

A transzneműség illúziója és a valóság

 alt

Orvosok hiteles állásfoglalása a genderpropagandáról

Miközben három amerikai és három európai államban* már betiltották vagy korlátozták a hormonális, illetve a csonkításos nemi átalakító eljárásokat, a propaganda hatására sok országban még jelentős az ilyen beavatkozások iránti érdeklődés.

Share
Bővebben...

Rákay Philip: Gender őrület

Share

Egy szent tanácsai a szülőknek

alt

Liguori Szent Alfonz (1696-1787)

Szent Alfonz, a redemptorista rend alapítója, püspök és egyházdoktor kifejti véleményét a szülői lét kiváltságáról és felelősségéről, mint Istentől származó különleges hivatásról. Ennek a szent embernek a bölcsessége több mint kétszáz éve irányítja és erősíti a katolikusokat.

Az Evangélium azt mondja nekünk, hogy nincsen jó fa, amely rossz gyümölcsöt terem, sem rossz fa, amely jó gyümölcsöt hoz. Megtudjuk, hogy egy jó apa jó gyerekeket nevel fel. De ha a szülők gonoszak, hogy lehetnek a gyerekek erényesek?

Share
Bővebben...

A szexuális nevelési programok szexualizálják a gyermekeket

alt

Cline-t a Planned Parenthood abortuszklinikai hálózat szexuális nevelési igazgatója mentorálta Austinban. Az egyik első dolog, amit megtanult, hogyan kell bánni akár egy tízéves gyermekkel.

WASHINGTON — Egy korábbi szexuális nevelési oktató kérdőre vonja a Planned Parenthood hálózatot azért, mert a „gyermekek szexualizálják”, a szülőket „nem helyezik képbe”, és a meg nem születetteket dehumanizálják. Azt mondta, hogy van tudomása minderről, mert kiképzést kapott az ország legnagyobb abortuszszolgáltatójától.

Share
Bővebben...

Készíts józansági tervet!

 alt

Van-e már terved a józanság érdekében?
Más szóval, milyen terved arra vonatkozóan, hogy megőrizd szexuális tisztaságod?
Sokan felismerték már, hogy a pornó, az önkielégítés, vagy a kiélés más formája sok szégyent, szomorúságot, frusztrációt okozott már életükben. Leggyakrabban azonban csak az fogalmazódik meg, hogy "legközelebb nem akarok belemenni", vagy "Legközelebb megpróbálok figyelmesebb lenni, jobban vigyázni..." Sokan úgy gondolják, hogy ez a módszer hatékony lesz.

Share
Bővebben...

Nem kéne inkább arról beszélgetnünk, miként vigyázzunk sokkal jobban a gyerekeinkre?

alt

Az anya önmagában – férje nélkül – nem megfelelő modell gyeremeke számára.

„»A maszkulin és feminin viselkedésformák elsősorban a két nem kapcsolatában – rendszeres kommuni­kációjában – jelennek meg, így az anya önmagában – férje nélkül – nem megfelelő modell gyeremeke számára (…) Ha egy válás után évek múlva a gyermek magatartásában megjelennek a deviáns elemek, szakember legyen a talpán, aki megállapítja, hogy ezek mennyire tulajdoníthatók az öröklött genetikai struktúrának, az apa hiányának, illetve a válás tényének, vagy éppen az anyai jóslatok pszichológiai következményeinek« – írta Ranschburg Jenő.

Share
Bővebben...

Gender - az igazi gyermekbántalmazás

Forrás: gloria.tv

Share

Egyenes büszkeség - csinálhattok gyerekeket

alt

Ismeretlen eredetű családpárti plakátok jelennek meg újra és újra a hét eleje óta az írországi Waterfordban.

A plakátok A4-es méretűek, jó minőségben nyomtatottak, és egy házaspárt ábrázolnak, valamint a "Straight Pride" feliratot. A felirat a következő: "Ez természetes, évezredek óta működik, és csinálhatnak gyerekeket".

Share
Bővebben...

Együttműködő partnerünk

Időjárás

Hőtérkép

alt

Támogatjuk a törvényes rítusváltozatokat.