Keresztényellenesség Blog

A Keresztényellenesség Blog elsősorban a magyar sajtóban megjelent keresztényellenesnek tartott vagy annak érzett közéleti megnyilvánulásokat, híreket, valamint a keresztények érzékenységét sértő véleményeket gyűjti. Keresztényellenesnek tartott, vagy a kereszténységet és annak követőit bármilyen formában indokolatlanul negatív hangsúllyal bemutató írások linkjét a keresztenyellenesseg@gmail.com címre küldve ajánlható a blog szerkesztői figyelmébe.

Jézus szent vérének oltalmát kérjük a blog szerkesztőire, munkájukhoz kitartást kívánunk, sok-sok beküldött anyagra számíthatnak. Néhány általuk közölt írásra mi is felhívjuk a figyelmet. A szerk.

Isten rasszista?

“Az új rasszizmus, miként Isten, kifürkészhetetlen utakon működik és hatékony a fehérek privilégiumainak fenntartásában” – idéz egy amerikai szociológust az InfoRádió honlapja. Isten tényleg rasszista lenne?! Tényleg Isten rasszista?!

Eredeti cikk

 

Bűnben élnek a házasság előtt szexelők – A bűnt nem lehet kihagyni

“…tele gátlásokkal, a fájdalomtól vagy a kudarctól való félelemmel”
“Ma Magyarországon több mint 400 ezren élnek élettársi – az egyházi felfogás szerint bűnös – kapcsolatban.”

Eredeti cikk

 

Rákosi módra vinné a katolikusok ingatlanját Vágó

“Vágó István egykori tévés műsorvezető az ötvenes évek diktatúráját idéző programmal indul a XII. kerületben az októberi választáson. A kis baloldali pártok közös jelöltje a római katolikus egyház ingatlanát „venné önkormányzati tulajdonba”, az ott lévő urnatemető és az épülő egyházi közösségi ház helyén játszóházat vagy „csodák palotáját” alakítana ki.”

Eredeti cikk

Létrehozva 2014. december 15.