Chemtrail – új, ismeretterjesztő oldal a “vegyicsíkokról”

Az elmélet szerint az égen gyakran látható, tartósan megmaradó kondenzcsíkok valójában nem is kondenzcsíkok, hanem vegyszeres permetezés következményei. Annak ellenére, hogy ez az elmélet minden alapot nélkülöz, egyre többen dőlnek be ennek.

A napokban elindult chemtrail.hu weboldal azoknak az érdeklődőknek készült, akiket még nem szippantott be az összeesküvés-elmélet, és szeretnének megalapozott, hiteles információkhoz hozzájutni a témában. A weboldal tárgyalja a kondenzcsíkok keletkezését és tulajdonságait, az első látásra furcsának tűnő képeket és videókat különféle repülőgépekről, a fémek jelenlétét a levegőben és a vizekben, a geoengineeringet, stb. Az érdeklődők olvashatnak elemzéseket a neten felbukkanó, chemtrailekkel kapcsolatos hírekről és álhírekről, a fórumban is kérdezhetnek, és a weboldalhoz kapcsolódó Facebook oldalt is figyelemmel kísérhetik.

A chemtrail.hu már jelenleg a llegmegalapozottabb magyar nyelvű információforrás ebben a témában, a szerkesztők további bővítést, frissítést terveznek.

(forrás: szkeptikus blog)

Létrehozva 2014. február 6.