Egy százalékot a Mária Rádiónak

Kedves Testvérem!

A Mária Rádió működését és fejlődését több tízezren támogatják saját, adózott pénzükből, ill. nyugdíjukból, de érdekes módon az adóból felajánlható 1%-ból – ami senkinek nem kerül semmibe – alig részesül. Ennek valószínűleg az oka, hogy mi nem adtunk erről a lehetőségről elegendő információt.

Most ezt a hiányosságot szeretném kiküszöbölni.

Évtizedes múltja van annak, hogy az adó 1%-a az egyháznak, a másik 1%-a közhasznú civil szervezetnek felajánlható. A Mária Rádiót az 1%-kal úgy lehet támogatni, ha az adóbevallásban a rendelkező nyilatkozatot a Mária Rádió Egyesület nevére tölti ki.

A kedvezményezett neve: Mária Rádió Közhasznú Egyesület
A kedvezményezett adószáma: 19385226-1-19

Akinek nincs adóköteles jövedelme, azt tisztelettel kérem, hogy beszéljen a családjában, szomszédságában, barátai és ismerősei körében azokkal, akiknek van adózó jövedelme, hogy ők is jelöljék meg a Mária Rádiót az 1% kedvezményezettjeként. Aki pedig nem készít adóbevallást, mert a munkahelye készíti el, azt kérem, a munkahelyének adja meg, hogy az 1%-ról a Mária Rádió javára kíván rendelkezni. Megismétlem az információkat:

A kedvezményezett neve: Mária Rádió Közhasznú Egyesület.
A kedvezményezett adószáma: 19385226-1-19

Az 1%-os felajánlást azért érdemes megtenni, hogy az ne maradjon ott az állam nagy kalapjában, s azért is, mert ez a rendelkezőnek semmibe nem kerül. Azért is kérem az 1% felajánlást, mert ebből lehetőségünk lenne, hogy támogassuk a más országban működő magyar nyelvű Mária Rádiókat, melyek közül különösen a Szerbiában működő magyar Mária Rádió szorul állandó segítségre. Kérem ezért, hogy környezetében a lehető legtöbb emberrel ismertesse meg, hogy az 1%-ra a Mária Rádió jogosult és nagy szüksége van ezekre a forrásokra a magyar nyelvű Mária Rádióknak is.

Előre is hálás szívvel megköszönve az 1%-os felajánlást, szeretettel köszönti:

Szabó Tamás

a Mária Rádió elnöke

Létrehozva 2013. január 9.