Fény derült az “Isteni Irgalmasság Máriája” (MDM) démonikus hátterére

MDM az ír médium, Joe Coleman odaadó híve és követője volt. Marynek addig nem voltak látomásai, míg nem találkozott a démoni befolyás alatt álló Joe Colemannal, aki minden bizonnyal megfertőzte Mary Carberry-t, így hamarosan neki is látomásai lettek.

Valójában a Joe Coleman médiummal kapcsolatban állók közül sokaknak lett látomásuk. Ha az emberek nincsenek kegyelmi állapotban, és médiumokkal és hamis prófétákkal kerülnek kapcsolatba, akkor nem meglepő, hogy őket is megfertőzi a démoni hatás, ami gyakran látomásokhoz, próféciákhoz stb. vezet, de ezek nem Istentől valók, hanem teljesen HAMISAK. 

Végül kialakult egy részben okkultista látnoki laza, tanácsadói társaság, akik tagjai Joe Coleman, Denis O’Leary (1988 óta vannak látomásai), Christina Gallagher (okkultista látnok) és William Kamm a “Kis Pebble”-vel kerekedett ki. Valamennyien hatalmas vagyonokat szereztek már látnoki képességeikkel, könyvkiadásaikkal (melyek egy részét MDM kiadójánál jelent meg). Csak mellesleg, a 63 éves Kis Pebble (Kamm), börtönbüntetését tölti két kiskorú lány ellen elkövetett bűntette miatt, 2015-ig nem várható szabadon engedése. Mindazáltal a börtönbeli internetjén igen agresszív formában reklámozza az MDM üzeneteit saját weboldalán.

Állítása szerint ő – Kamm, lesz az utolsó pápa. 1981-ben,32 éves korában, mielőtt „Kaviccsá” vált volna, gyakran ellátogatott Bayside-ba Veronica Luekenhez, egy állítólagos jelenési helyre, lányokat csókolgatva és csupasz mellkasát mutogatva. Egy kanadai újságírónő a „Bayside Backstage” c. lapban [Archangel Press, 1986] azt írja, hogy szólt Kammnak, hogy „morális szempontból nézve egy katasztrófa, vagy elmész, vagy pedig kirúgunk… Ekkor az ajtóhoz sétált és szexis pózban a csípőjére tette a kezét, és a következőket mondta: ’Nos, úgy vélem, itt az ideje, hogy Ausztráliának saját látnoka legyen.”

Kamm visszatért Ausztráliába, Szent Charbel rendjeként indítva el szektáját. Az 1983-ban alapítás virágkorában mintegy 100.000 követője volt. 2003 júniusában az ausztrál Peter William püspök kiközösítéssel fenyegette meg azokat a katolikusokat, akik a William Kamm által alapított ún. Szent Charbel rendi lelkiséget követik! Kis Pebblének 16 gyereke van, 8 „feleségtől”! Saját égi üzeneteit többé nem tette közzé MDM látnoki pályafutása megkezdését követően. Látomásai azonban, figyelemre méltó azonosságot mutatnak az Isteni Irgalmasság Máriája üzeneteivel.

A “látnoki társulat” teológiai hátterét egy bizionyos Marie-Paul atya biztosította, akiről egyhamar kiderült, hogy soha nem volt pap, sokkal inkább a William (a kavics) Kamm kultusz tagja.

Forrás

Létrehozva 2023. május 26.